Bilgisayar Toplama FX8350

Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Bi sistem topladımda sizin görüşlerinizi almak isterim 2800 liralık bi mevcut bütçem varda sizce böyle nasıl sistem oyunlarda kasma vb. Olaylar çıkarır mı? Cevaplarsanız sevinirim iyi forumlar...

Dosya Ekleri

• sistem 1.png
    23,9 KB · Görüntüleme: 152
  • Sistem 2.png
    30,2 KB · Görüntüleme: 156
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı çok düşük kalmış yapabilirsen onu GTX 950 yapmanı tavsiye ederim.

Şu anda dizdiğiniz sistem berbat. Bu ekran kartı ile süper olur sistem. 100 TL Aşıyor fakat aldığınıza
değecek bir sistem.

Eki Görüntüle 182384
Katılıyorum fakat bence ekran kartı RX 460 yerine GTX 950 olsa daha iyi olabilir veya 50-60 TL daha zorlayıp GTX 960 alınabilir

@Shimada Sensei RX 460 daha yeni GTX 950'den. Bu yüzden bu saatten sonra 9xx serisi kesinlikle alınmaz. GTX 1060 çıktı. Ayrıca RX 460 14nm.
Ben performans bakımından söyledim bu aralar PC toplayacağımdan bir çok ekran kartının youtube benchmarklarını izledim GTX 950 2-3 FPS daha önde GTX 960 ise tahminen 10-15 FPS önde ama sende kesinlikle haklısın

Hali hazırda bir sistemin var ise yıl sonunu bekle. APU'suz amd alırsın. Bu saatten sonra 32nm ve DDR3 lü AMD artık alınmaz.

8 GB bellekler artık ömrünü sonlandırıyor, her yerde bas bas bağırıyorum, insanlar 8 GB bellek seçmeye devam ediyor. 8 GB bellekler ile bu sene çıkacak oyunlar oynanamıyor. Bilgisayarı 3 aylığına almıyorsunuz her halde. 16 Gb bir model seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…