Bilgisayar toplama hastalığı

Erayurun71717

Hectopat
Arkadaşlar biraz saçma gelecek ama odamda 3 tane masaüstü bilgisayar var ve durmadan bilgisayar alıp odamı internet kafe gibi dizmek istiyorum. Hastalık gibi ve bundan zevk alıyorum. Bunu bırakmak istiyorum. Ne yapabilirim? Psikolojik bir sıkıntı mı var acaba?

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Bilgisayarcı vb PC toplayan yerlerde çalış. İyi geliyor.

Ben hastalık olduğunu değil sıkı sıkıya bağlanılcan bir hobi olduğunu düşünüyorum.

Al sat yapın hocam? Hem kâr edersiniz hemde yeni bilgisayar toplarsınız.Yalnız bir düşününce sürekli yeni bilgisayar toplamak baya zevkli geldi.

Al sat yapın hocam? Hem kâr edersiniz hem de yeni bilgisayar toplarsınız. Yalnız bir düşününce sürekli yeni bilgisayar toplamak bayağı zevkli geldi.

Bir yandan al sat yapıyorum ama kıyamıyorum kasa toplarken veya tamir ederken alidigim zevki başka hiçbirşeyden almıyorum bazen keşke kasam bozulsada tamir etsem diye aklımdan bile geçiyor

Madem bu kadar iyi birazcık olmayan insanları sevindirip sevap işleyin. Geçen sene canlı derse bile giremeyen insanlar vardı. Bizim sınıfta da bir çok kişi vardı bu şekilde.

Hocam bendede bu hobi var bayılıyorum pc toplamaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…