Bilgisayar toplama için en iyi zaman?

X.Bilal

Hectopat
Bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Bilgisayar toplamak için en iyi zaman hangisidir?
Yıl sonu mu? Yıl başı mı? Yoksa şu an alabilir miyim uygun fiyata?

Ülkemizde bunu cevaplamak zor. Çünkü son yıllardır hep fiyat artışı yaşıyoruz. Genel olara en iyi zaman yaz oluyor. Yaz indirimleri olsun, yaz turizminin getirdiği dövizler olsun vs. ama bu soruya verilecek en net cevap herhangi bir yerin yaptığı güzel bir indirim zamanında ürünü kapmak olur.

Bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Bilgisayar toplamak için en iyi zaman hangisidir?
Yıl sonu mu? Yıl başı mı? Yoksa şu an alabilir miyim uygun fiyata?
Dolar belli olmaz o yüzden olabildiğince erken almak daha iyidir bugüne kadar hiç doların düştüğünü görmedim indirim falan bulursan direk al

Beklersen toplayamazsın. Dolar durmadan artıyor.
Yılbaşı indirimlerine, Black Friday indirimlerine ya da daha kolay yakalayabileceğin indirimler olarak Gaming Gecesi indirimlerine bakabilirsin.

Uzmanlar bile kesin bir şey söyleyemez. Şuan maddiyatı yüksek bir şey almak Rus ruleti oynamak gibi. Bir süre sonra ya fiyatı artar ve kara geçersiniz, ya da fiyatı düşer ve zarar edersiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı