Bilgisayar toplama önerisi

Bütçe
20.000
Evet banka kartı fark etmiyor diye biliyorum.

Hocam maalesef Intel tercih etmiyorum kusura bakmayın sizin attığınızada baktım.
Neden tercih etmiyorsun? 5600'den daha iyi bir işlemci diye düşünüyorum. Özellikle AAA oyunlarda daha çok fps veriyor ve stok fan yeterli oluyor.

Neden tercih etmiyorsun? 5600'den daha iyi bir işlemci diye düşünüyorum. Özellikle AAA oyunlarda daha çok FPS veriyor ve stok fan yeterli oluyor.

Usta yani çoğu arkadaşımda vesaire Intel var çoğu aldığına pişman, aldıkları işlemciler güçlü ama ofis bilgisayarı için vesaire yorumluyorlar çoğu. Biliyorum Intel'de ısınma sorunu yok fakat dediğim gibi

O arkadaşların 10 yıllık işlemci kullanıyorlar sanırım. i3 i5 olarak intel daha önde benim için. Daha ileri seviyelerinde oyun için amd tercih ederim. Ama 5600 ve 12400f arasında intel tabii ki. Bence öyle al.

O arkadaşların 10 yıllık işlemci kullanıyorlar sanırım. i3 i5 olarak Intel daha önde benim için. Daha ileri seviyelerinde oyun için AMD tercih ederim. Ama 5600 ve 12400F arasında Intel tabii ki. Bence öyle al.

Oynayacağım oyunlar BF1 gibi yüksek grafikli oyunlar hocam FPS oyunu için almıyorum Sniper Elite vesaire bunun gibi Sampling'i yüksek oyunlar oynuyorum ondan dolayı yoksa evet i3 vesaire gün işlemciler.

Çözüm olarak nasıl işaretliyorduk?
Konu tipinin ''soru'' olarak açılması gerekiyordu. Konuyu raporlayarak ''çözüldü'' yazabilirsiniz ancak öneri konusu olduğu için çözüm işaretlenmez.

Sorunuza cevap bulabildiyseniz gerisi önemli değil. Şimdiden hayırlı olsun diyelim.

Hocam kusura bakma gece gece gene rahatsız ediyorum monitörü 240hz bulma şansın var mı ben aradım uyguna bulamadım.

Hocam kusura bakma gece gece gene rahatsız ediyorum monitörü 240Hz bulma şansın var mı ben aradım uyguna bulamadım.

Buna bi' bak istersen hocam.

Usta teşekkürler eyvallahta ben bu attığın sistemin tam hali değil onlara benzer 4060 Ti olan hazır sistem aldım videolarını izledim çoğu oyunda vesaire CPU aşırı ısınıyor vesaire yorumlar gördüm, FPS vesaire düşük falan diyen gördüm. Size soracağım siz biliyorsunuzdur sizce özelleştireceğim şeyler var mıdır? Kasayı kurduğumda oynadığımda CPU videolarda gördüğüm gibi 100 120 derece gösterir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…