Bilgisayar toplama önerisi

Bütçe
40000

alndrk6

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar dilerim. Yakın zamanda bir sistem toplamayı veya varsa hazır bir sistem almayı düşünüyorum. Aklımda birkaç oyun var CS:GO, LoL, GTA 5 Online, RP için, gibi klasik oyunlar yani. Bunlarda ortalama 120,150 FPS hayallerim var bunun için ne kadar bütçe ayırmam gerekir? Çok mu uçuk düşünüyorum bilmiyorum açıkçası. Bildiğiniz güzel hazır sistem veya toplanmış sistem bilgileri varsa da paylaşırsanız iyi olur, teşekkür ederim;)

Hocam 40 bine isteğinizin çok üstünde sistemler dizebilirsiniz, amacınız minimum para harcamak ise r5 5500 + rx6600 lü sistemler işinizi görecektir

Merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar dilerim. Yakın zamanda bir sistem toplamayı veya varsa hazır bir sistem almayı düşünüyorum. Aklımda birkaç oyun var CS:GO, LoL, GTA 5 Online, RP için, gibi klasik oyunlar yani. Bunlarda ortalama 120,150 FPS hayallerim var bunun için ne kadar bütçe ayırmam gerekir? Çok mu uçuk düşünüyorum bilmiyorum açıkçası. Bildiğiniz güzel hazır sistem veya toplanmış sistem bilgileri varsa da paylaşırsanız iyi olur, teşekkür ederim;)

Farklı bütçelerde 3 sistem paylaşıyorum.

Farklı bütçelerde 3 sistem paylaşıyorum.

Ya bir arkadaşım özellikle ekran kartının 8gb değil de 16gb olmasıyla ilgilenmem gerektiğini söyledi onun için ne diyebilirsiniz acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı