Bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Detaylı bir araştırma sonucunda görseldeki ürünleri almaya karar verdim. Alacağım şeyleri netleştirmek için sizlerin de önerisini almak için bu konuyu oluşturdum. Yardımcı olursanız sevinirim
Bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Detaylı bir araştırma sonucunda görseldeki ürünleri almaya karar verdim. Alacağım şeyleri netleştirmek için sizlerin de önerisini almak için bu konuyu oluşturdum. Yardımcı olursanız sevinirim
En ucuz Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 458,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bulduğunuz rx 6600 ü alırsanız uğraşmadan tüm parçalar sıfır böle alabilirsiniz. Eğerki uğraşırım diyorsan ikinci elden daha performanslı sistem alabilirsin. Hepsi toplam 21k yapıyor.