Bilgisayar Toplama Sırasında Parça Kırılması

whywouldnt?

Hectopat
Yer
Linkin Park
Yeni bir sistem aldım. Bilgisayarcıya emanet etmek istemiyorum. Sizce kendim mi birleştiriyim parçaları yoksa bilgisayarcıya mı toplattırayım? Bilgisayarcıya toplatırsam kaç TL gibi bir ücret alır? Kendim toplarsam hiç bir bilgim yok videoları izleye izleye yaparım ve bu sırada parçaları kırarım diye korkuyorum. Konu hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.

Sistemim;
  • i3 8100
  • GTX 1060 3GB(Tek Fan)
  • H310M
  • DDR4 2400MHz RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar Technopat'ın montaj videosu var yavaş yavaş yaparsın işte. Bilgisayarcı çalar o parçaları. Yetmemiş gibi korsan Windows 10 yükler ohh mis gibi.

Kendin yap.

Bilgisayar parçaları artık eskisi kadar kırılgan değil. Bu bağlamda kırmanız veya zarar vermeniz çok zor. Bir tek kablolama zordur. Zordur dediğim uğraştırıcıdır fakat onu da rehberleri izleyerek halledebilirsiniz.

Ben şimdiki kullandığım bilgisayarı temizlerken her parçasını söktüğümü hatırlıyorum. PSU'nun fanını yağlamıştım (zeytinyağı ). Geri toplamam 1.5 saatimi ya aldı ya almadı. O kadar söküp takmaya kırdığım tek parça fanın ayağıydı.

Motor yağı kullansaydınız keşke. Zeytinyağı PSU'nun içindeki bileşenlere sıçrayarak arızalara neden olabilir.

Youtube Technopat kanalında yer alan montaj videolarını izleyin lütfen. Eliniz yatkınsa bu işlere size gayet yeterli olacaktır. Yok elim yatkın değil, tornavida tutamam, derseniz o zaman destek almanızı tavsiye ederim.

Montaj videolarını izleyerek evde çok basit bir kurulum yapabilirsin. Nazik olman biraz gerekebilir fakat aşırıya kaçarsan daha fazla zarar verebilirsin. En kötü VatanBilgisayar montaj hizmeti sağlıyor. Oraya gidebilirsin.(Dediğim olay 2yıl önce vardı şuan olmama ihtimali var.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…