Selamlar arkadaşlar. Ben yarın vatan bilgisayara gidip bilgisayar toplatıcam. Fakat parçaları aldıktan sonra parçaları kendim birleştirebilir miyim? Daha önce hiç yapmadım. Vatan bilgisayarı aradım onlar dedi ki yanlış takarsanız kabloları zarar görürmüş bilgisayar. Sizce doğru mu? Kendim yapabilir miyim?
İlk olarak. Vatan bilgisayara gidip de bana bilgisayar toplayın satın alıcam deme. Çünkü görevlilerin çoğu bilgisayardan bir haber. İyi bilen birine denk gelme ihtimalin çok zor. Parana yazık olabilir. İkinci olarak. Kabloları yanlış takma gibi bir ihtimalin olduğunu zannetmiyorum. Her kablonun kendine has bir pin düzeni var. Ters takamazsın bence takamazsın yani öyle diyeyim. Son olarak. Technopatın çok güzel sistem toplama videoları var. Onları izle. En ufak ayrıntısına kadar nasıl yapıldığı anlatılıyor. Azıcık el becerin olsa yaparsın.
Hiç sistem toplamadığından ötürü kendin toplamanı tavsiye edemeyeceğim. Çünkü bilmeyen insan her şeyi yapar, kendimden biliyorum
Sana tavsiyem Vatan Bilgisayar harici başka sitelerden (teknobiyotik, sinerji vs. ) bilgisayar toplama sihirbazından toplayıp montajı onlara yaptırman. Neden Vatan Bilgisayarı tavsiye etmiyorsun dersen çünkü orada fiyatlar gerçekten hissedilir derecede daha pahalı.