Bilgisayar Toplama

DewilMyCry

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Bilgisayarımın yapımına bir limit koymadım. Ama şöyle söylemek istiyorum. Özellikle Recep bey de tavsiyelerini sunarsa çok memnun olurum. Benim istedigim sistemde Yeni AMD'nin ekran kartı Fury x olarak bilinen ( 4096 bit) ekran kartı olmasını istiyorum. Ramlarin 2133 ( 16 GB ) olarak ya da daha yüksek olmasını istiyorum. SSD 250 GB ve 1 Trbyt'lık birde Sabit disk. Sıvı sogutmalı olmasını istiyorum. Benim tek karar veremedigim nokta Anakart ve işlemci. GTA 5 gibi Battlefield 4 gibi oyunları herşeyiyle FULL detayda açmasını istiyorum. İşlemcide İntel ve AMD arasında çok gidib geldim. AMD'nin 9590 ( 4,7 GHZ ) lik işlemcisimi iyi olur sizce yada intelin mi? Benim tek karar veremedigim nokta bu. Kafam orda çok karışıyor. Anakart nasıl seçicem ya da nasıl bir işlemci seçicem bilmiyorum. AMD'nin 9590 işlemcisi çok güzel duruyor. Ama anlamadıgım intelin çoğu kartlarından kötü. Kafam burda işte karışıyor. Güç seçenegi ise 800 watt yeticektir sanırım. Kasa seçimini size bırakıyorum yeter ki full tower bir kasa olsun. Klavye, mause ya da ekran ( monitör ) ihtiyacım yok. 1920x1080 çözünürlükte 139 ekran samsung 3D Led tv 800Hertz var.

Bu konu hakkında bana bir sistem toplayabilir misiniz? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden küçük boy bi ekran kartı seçtiniz anlayamadım.
Adsız.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı