Bilgisayar Toplama

pc veledi

Hectopat
GTA 5 Online videosu ve canlı yayını açmalık bir bilgisayar toplamak istiyorum fiyatı ne olur sizce ben HD vermek istemiyorum yayını 480 veya 720'de olabilir maksadım yayında oyun kasmasın arkadaşlarla playlist oynarken video çekip YouTube'ye atmalık bir bilgisayarım olsun istiyorum şu anki bilgisayarımın sistem özellikleri;

• İşlemci: Intel Core i7 2600 CPU 3.40GHz.
  • RAM 4x2=8 GB.
  • Ekran kartı NVIDIA GeForce GT 430.
  • Anakart bilinmiyor.

Ve en az 60 FPS almasını istiyorum video çekerken şu an düz oynadığımda 30 FPS aşağısı ve yukarısı oluyor yani değişiyor ama 30 FPS.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5 Online videosu ve canlı yayını açmalık bir bilgisayar toplamak istiyorum fiyatı ne olur sizce ben HD vermek istemiyorum yayını 480 veya 720'de olabilir maksadım yayında oyun kasmasın arkadaşlarla playlist oynarken video çekip YouTube'ye atmalık bir bilgisayarım olsun istiyorum şu anki bilgisayarımın sistem özellikleri;

• İşlemci: Intel Core i7 2600 CPU 3.40GHz.
  • RAM 4x2=8 GB.
  • Ekran kartı NVIDIA GeForce GT 430.
  • Anakart bilinmiyor.

Ve en az 60 FPS almasını istiyorum video çekerken şu an düz oynadığımda 30 FPS aşağısı ve yukarısı oluyor yani değişiyor ama 30 FPS.
Aslında o sisteme yeni bir ekran kartı alsan yeterli olur. Sistemin ekran kartı dışındaki parçaları işini görür.

İkinci elden 500-800TL arasına 1050Ti veya RX 570 alınabilir.
Sıfır olarak ise 1200TL bandına RX 570 alınabilir.

Bir de PSU iyi bir model değilse 300TL civarına 500W kaliteli bir PSU alın.

Aslında o sisteme yeni bir ekran kartı alsan yeterli olur. Sistemin ekran kartı dışındaki parçaları işini görür.

İkinci elden 500-800TL arasına 1050 Ti veya RX 570 alınabilir.
Sıfır olarak ise 1200TL bandına RX 570 alınabilir.

Bir de PSU iyi bir model değilse 300TL civarına 500W kaliteli bir PSU alın.

Aynen bunun gibi: Tıklayın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı