Bilgisayar toplamak için beklemeli miyim?

YuuOtosaka

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 8 ay sonra işlemci, ekran kartı, SSD, RAM ve bilgisayar kasası alacağım. Fiyatlar düşer mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
8 ay sonra ne olacağını kimse bilemez. 11 Ağustosta olduğu gibi kur şoku olursa Fiyatlar tekrar fırlıyacaktır.

Arkadaşlar 8 ay sonra işlemci, ekran kartı, SSD, RAM ve bilgisayar kasası alacağım. Fiyatlar düşer mi sizce?
Aksine çoğalabilir. O yüzden indirimi bekle yada uygun diyorsan al. Amacım sizi endişelendirmek değil ama ben sadece olabilecekleri söylüyorum olucak veya olmuyucak diye birşey yok.

Bazen 9 ay sonra sistem toplayacak olanlar konu açıyor nasıl sistem toplamalıyım diye. O zamana kadar fiyat çıkar mı yükselir mi bilemeyiz ama daha önemlisi yukarda dendiği gibi o zamana kadar yaşayabilecekmiyiz?

Bazen 9 ay sonra sistem toplayacak olanlar konu açıyor nasıl sistem toplamalıyım diye. O zamana kadar fiyat çıkar mı yükselir mi bilemeyiz ama daha önemlisi yukarda dendiği gibi o zamana kadar yaşayabilecekmiyiz?
Fiyatları bir kenara bırakalım, 8 ay sonra yaşayacağımız ne malûm ?
Arkadaşlar ben yaşıyorum ama fiyatlar yükseldi. Yeni bir şey öğrendim, Türkiye'de fiyatlar düşmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…