smurfbaylo Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #1 Bilgisayar toplamak için en uygun zaman ne zamandır? İndirim kampanyalar gibi şeyleri nasıl takip edebilirim? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2025
Bilgisayar toplamak için en uygun zaman ne zamandır? İndirim kampanyalar gibi şeyleri nasıl takip edebilirim? Teşekkürler.
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 4 16 Mayıs 2025 #2 smurfbaylo dedi: Bilgisayar toplamak için en uygun zaman ne zamandır? İndirim kampanyalar gibi şeyleri nasıl takip edebilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Mayıs haziran gibi iyidir.
smurfbaylo dedi: Bilgisayar toplamak için en uygun zaman ne zamandır? İndirim kampanyalar gibi şeyleri nasıl takip edebilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Mayıs haziran gibi iyidir.
Zekeriya5 Femtopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #3 Laptop için de ben sorsam? Laptop için de ben sorsam?
Bulut35 Kilopat Katılım 3 Nisan 2017 Mesajlar 165 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #4 Bence ekim Kasım aralık.
MelihÖzer Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 3.572 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #5 smurfbaylo dedi: Bilgisayar toplamak için en uygun zaman ne zamandır? İndirim kampanyalar gibi şeyleri nasıl takip edebilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Paranız ne zaman varsa o zaman. Ülkede hiç bir şeyin fiyatı durmuyor. Nvidia'nın artan üretim maliyetlerinden dolayı %10-15 zam yapacağı haberini duydum. Paranız ne zaman olursa o zaman alın çıkın işin içinden.
smurfbaylo dedi: Bilgisayar toplamak için en uygun zaman ne zamandır? İndirim kampanyalar gibi şeyleri nasıl takip edebilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Paranız ne zaman varsa o zaman. Ülkede hiç bir şeyin fiyatı durmuyor. Nvidia'nın artan üretim maliyetlerinden dolayı %10-15 zam yapacağı haberini duydum. Paranız ne zaman olursa o zaman alın çıkın işin içinden.
korro Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 1.352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #6 Kasım ayında ciddi indirimler oluyor ama daha çok var kasıma.
Jigglypufff Zeptopat Katılım 6 Mayıs 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #7 Cuma akşamlari oyun gecesi indirimlerinden parça parça toplayabilirsin. Fiyat karşılaştırma sitelerinede alarm kur.
Cuma akşamlari oyun gecesi indirimlerinden parça parça toplayabilirsin. Fiyat karşılaştırma sitelerinede alarm kur.
onuraltanuyar Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #8 Geçici olarak bi' işe gir 3 - 4 ay falan sürün gerisi tamamdır hocam.