ludwig1301 Hectopat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 190 5 Nisan 2022 #11 SbHF6x dedi: 2.el toplamak daha mantıklı bence veya satın almak. GPU dışında. Genişletmek için tıkla... Bence de o daha mantıklı fakat taksitle almayı düşünüyorum. 2.el satanlar taksit yapmıyor maalesef
SbHF6x dedi: 2.el toplamak daha mantıklı bence veya satın almak. GPU dışında. Genişletmek için tıkla... Bence de o daha mantıklı fakat taksitle almayı düşünüyorum. 2.el satanlar taksit yapmıyor maalesef
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #12 yusufcan1636 dedi: Dolar 14,72 olmuş bu devirde bilgisayar falan toplanmaz... Genişletmek için tıkla... Aman hocam
yusufcan1636 dedi: Dolar 14,72 olmuş bu devirde bilgisayar falan toplanmaz... Genişletmek için tıkla... Aman hocam
ludwig1301 Hectopat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 190 6 Nisan 2022 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aylık 97 dolar 3060 sistem. İşlemcisi nasıldır bilmiyorum ama aylık 97 dolar vermelerini fena kıskandım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aylık 97 dolar 3060 sistem. İşlemcisi nasıldır bilmiyorum ama aylık 97 dolar vermelerini fena kıskandım.
KebabAlanya Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 762 Yer Alanya 6 Nisan 2022 #14 ludwig1301 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aylık 97 dolar 3060 sistem. İşlemcisi nasıldır bilmiyorum ama aylık 97 dolar vermelerini fena kıskandım. Genişletmek için tıkla... Dil filan öğrenip Amerika'ya mı kaçsak acaba
ludwig1301 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aylık 97 dolar 3060 sistem. İşlemcisi nasıldır bilmiyorum ama aylık 97 dolar vermelerini fena kıskandım. Genişletmek için tıkla... Dil filan öğrenip Amerika'ya mı kaçsak acaba
Çağrı SANSAR Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 3.229 Çözümler 2 Yer Tokat Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen5 5600 - ID-Cooling SE 214-XT Anakart: Asus TUF Gaming B550-Plus Wi-Fi II Ram: XPG Spectrix D41 TUF RGB 2x8 3200 MHz Ssd: Kingston KC3000 2 TB M.2 - WD SN570 Blue 500 GB M.2 Ekran Kartı: Asus Dual RX 6700XT Kasa: Asus TUF Gaming GT301 PSU: Asus TUF Gaming 650 Watt 80+ Bronze Monitör: ASUS VP249QGR 23.8″ 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #15 ludwig1301 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aylık 97 dolar 3060 sistem. İşlemcisi nasıldır bilmiyorum ama aylık 97 dolar vermelerini fena kıskandım. Genişletmek için tıkla... Fiyatlara bak şaka gibi. Ama bizim ekonomimiz onlardan iyi ve bizi kıskanıyorlar.
ludwig1301 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aylık 97 dolar 3060 sistem. İşlemcisi nasıldır bilmiyorum ama aylık 97 dolar vermelerini fena kıskandım. Genişletmek için tıkla... Fiyatlara bak şaka gibi. Ama bizim ekonomimiz onlardan iyi ve bizi kıskanıyorlar.
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #16 Çağrı SANSAR dedi: Fiyatlara bak şaka gibi. Ama bizim ekonomimiz onlardan iyi ve bizi kıskanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam can sıkmak istemiyorum ama orda adamlar 3k birime en kral PC yi toplarken biz 10 k ya sözde f/p giriş seviye öç toplamaya çalışıyoruz Ekonomimiz uçuyor ne laf ediyon(!)
Çağrı SANSAR dedi: Fiyatlara bak şaka gibi. Ama bizim ekonomimiz onlardan iyi ve bizi kıskanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam can sıkmak istemiyorum ama orda adamlar 3k birime en kral PC yi toplarken biz 10 k ya sözde f/p giriş seviye öç toplamaya çalışıyoruz Ekonomimiz uçuyor ne laf ediyon(!)