H hamçökelek Femtopat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar, masaüstü toplama bilgisayar için güvenilir bir site arıyorum. İnventus ve Tebilon arasında kaldım. Bunlarla ilgili tecrübeleriniz var mı? Ya da farklı tavsiye edeceğiniz bir site.
Arkadaşlar, masaüstü toplama bilgisayar için güvenilir bir site arıyorum. İnventus ve Tebilon arasında kaldım. Bunlarla ilgili tecrübeleriniz var mı? Ya da farklı tavsiye edeceğiniz bir site.
TEST LİAN Centipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 848 Makaleler 1 Çözümler 7 31 Ekim 2022 #2 İncehesap - Sinerji - İtopya - Gaming gen gibi siteler üzmez. Ama İtopya hakkında son zamanda pek iç açıcı yorumlar okumadım.
İncehesap - Sinerji - İtopya - Gaming gen gibi siteler üzmez. Ama İtopya hakkında son zamanda pek iç açıcı yorumlar okumadım.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 31 Ekim 2022 #3 İnventus iyidir. Önerim Sinerji olabilir. Ama bütçeniz kısıtlıysa GamingGen'deki hazır sistemler daha uygun.
İnventus iyidir. Önerim Sinerji olabilir. Ama bütçeniz kısıtlıysa GamingGen'deki hazır sistemler daha uygun.