2 APU sistem, İşlemci + Anakart + RAM + SSD + PSU alışverişi yaptım ayrı ayrı olarak. Aynı gün ibaresi yazılan ürünler aynı gün kargoya verildi. Hazır APU sistemler, 2. gün kargoya verilmişti. Telefonla ulaşabileceğiniz ve satın alım sonrası teknik destek alabileceğiniz bir yer. Ağırlıklı olarak hazır sistem fiyatları daha uygun. Alternatif olması için linkini bırakıyorum ;
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Ayrıca medyada gözüken yüzler biraz dalgacı tipler, hiç böyle polemiklere gerek yok.
İnventus çok iyi müşteri memnuniyeti konusunda. Benim tavsiyem kendin toplaman, hem ucuz hem de daha sonradan temizlemek için nasıl takılır çıkarılır anlıyorsun.
İncehesap ve Teknobiyotik'te hazır toplanmış bilgisayarların fiyatı uygun oluyor, bir bakmanı öneririm. İstersen parçaları alternatifleri ile de değiştirebiliyorsun. Ama bence İtopya'dan uzak dur, bir ara telefonlara bakılmıyordu ve ilgisizliği tutmuştu.