PeluşPenguen
Hectopat
Daha fazla
i5 12400F+RX 6700XT düşünüyordum veya i5 12400F+4060 Ti açıkçası AMD sevmiyorum islemci olarak sizce hangisi.
Her ay bir parça almayı düşünüyorum veya 2 olabilir işlemci olarak i5 12400F düşünüyorum Intel'ciyim ekran kartı konusunda AMD sorun çıkarıyor diyenler oluyor ama F/P de oluyor sizce ne yapmalıyım?
İıntel'in sonunda F varsa O.C yapılmıyor bilginiz olsun.
AMD ekran kartı almayı düşünüyorsanız amdgpu+amdcpu selamünaleyküm. M teknolojisi sayesinde 10-20 FPS fazla veriyor.
F ibaresi işlemcinin içinde dahili grafik olmadığını belirtir. Sonu k eki olmayan tüm Intel işlemcileri overclock edilemez. Intel işlemcilerde overclock için k seri işlemci Z çipsetli anakart gerekir.
Re-sizebar(AMD sam teknolojisi olarak tanıttı) özelliği NVIDIA GPU'ları ve Intel işlemcileri de desteklemektedir.
Tam olarak anlamadım hocam nwida+Intel de s. A. M rakip bir özellikmi var.
Hayır rakip özellik değil. 3 şirkette ortak kullanıyor. Selamünaleyküm. M'in diğer adı re-sizebar. Anakart biosunuzdan bu ayar açık ise AMD programından selamünaleyküm. M özelliğini açabilirsiniz.
Evet 1080 p icinİkisi de harika. DLSS vs Frame Generation için 4060 Ti lazım ama. 1080p için topluyorsunuz değil mi?
Biliyorum o.c olmadığını yinede tyAMD işlemcilerin önbelleği fazla oluyor Online oyunlarda daha fazla FPS veriyorlar AMD ekran kartı almayı düşünüyorsanız amdgpu+amdcpu s. A. M teknolojisi sayesinde 10-20 FPS fazla veriyor i5-12400F almak yerine 5600 alın derim yanına da fan almanızı tavsiye ederim Ryzen işlemciler için Intel'in sonunda F varsa O.C yapılmıyor bilginiz olsun. Kendim Intel kullanıyorum AMD almadığım için pişmanım.
Evet 1080p icin.
Biliyorum o.c olmadığını yine de ty.
Anakart: Gigabyte H610M h V2 DDR 5 3000 civari.
İşlemci: i5 12400F 4000TL.
RAM: Corsair Vengeance 16 GB 5200 MHz CL40 DDR 5 2100TL.
Şöyle bir hazır sistem geldi herkesin bildiği bir YT kanalından az önce bu parçalarda anakart bana sıkıntı geldi bunun yerine DDR 4 mü yapsam diye düşündüm.
Peki i5 12400f alacağım o kesin olacak anakart ve ram önerisi alabilirmiyim f/pDDR5 daha geleceği yönelik olur ama. Bütçe sıkıntıdayda DDR4 tavsiye ederim.
Peki i5 12400f alacağım o kesin olacak anakart ve ram önerisi alabilirmiyim f/p