Bilgisayar toplamak için uygun zaman mı?

Aynı fikirdeyim

Bende PC toplayacağım ama dolar düşer mi? Artar mı hala onun düşüncesindeyim ya artar da çok kötü bir sisteme kalırsam ya da düşer de iyi bir sistem alırsam hangisi olur sizce.

Şu an almamanızı tavsiye ederim dolar 7'ye koşuyor 3'e alacağınızı 5'e alırsınız üretim şu an durdu. Bi 4 5 ay daha dişinizi sıkın derim

Bende PC toplayacağım ama dolar düşer mi? Artar mı hala onun düşüncesindeyim ya artar da çok kötü bir sisteme kalırsam ya da düşer de iyi bir sistem alırsam hangisi olur sizce.

Heyecanınıza yenik düşüp toplamayın bence dolar 7TL oldu ve birçok sıkıntı var yazın yoplamanızı öneririm hem iyi indirimlerde yakalarsınız.

@Qwerty12 PSU ürettirip markalarını basmış gibi görünüyorlar. Belli bir sertifikası var ama ne kadar iyi olur denemeden bilemezsin. Power color ekran kartını da aynı şekilde hiç kullanmadım. Temelde performans ASUS ve MSI üsretimi kartlara yakın olabilir belki ama destek ve garanti konusunda muamma gibi duruyor.

Bence artık uygun zamanlık durum yok, ne kadar erken alırsan o kadar iyi. Fiyatlar gittikçe artıyor bazı parçalara bakıyorum günlük 50 lira zam geliyor abartmıyorum. İleride olacak indirim anca bugünkü fiyatlara iner yada daha pahalıya gelir. Tabi alacağın sistemde önemli bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…