İkinci el ürün almak oldukça zor bir süreçtir. Satıcı güvenilir mi, ürün sağlam mı gibi birçok düşünce oluşur kafamızda. Bilgisayar gibi tüm bileşenlerin birbirine bağlantılı çalıştığı bir cihazda bu daha da zordur. Yani olay ikinci el sistem toplamakta. İkinci el ürünleri görerek, test ederek alın yoksa yorulmanız normal. Sıfır sistem toplamak bu kadar meşakkatli değil.
Geçen ekim ayında bilgisayarımı satmıştım. Adam, Ankara'dan Gümüşhane'ye arabayla geldi, sistemi test etti, topladı ve gitti İkinci elde böyle yapmak lazım.
Geçen ekim ayında bilgisayarımı satmıştım. Adam, Ankara'dan Gümüşhane'ye arabayla geldi, sistemi test etti, topladı ve gitti İkinci elde böyle yapmak lazım.
Bir şey olmaz, ben de aynı durumu yaşamıştım. İkinci el pc çok zor satılıyor. Fiyatların uygun olması lazım. Belki de 2600'e çok uzun süre satamayacaktınız.
AM5 beklemeye karar verdim. Almışken yeni nesil alayım dedim. Ben de 1600AF + B450 + RX550 ile bir süre idare edeceğim. AM5 çıktığı anda alacağım sistemi.
AM5 beklemeye karar verdim. Almışken yeni nesil alayım dedim. Ben de 1600AF + B450 + RX550 ile bir süre idare edeceğim. AM5 çıktığı anda alacağım sistemi.
Bence çok güzel kimisi araba bakar kimisi gitar kimiside 2 günde bir hayali sistem dizer bir bakar dizdiği sisteme off be ne güzel dizmişim der sonra sekmeleri teker teker kapatır .