Bilgisayar toplamak yorucu mu?

Şu sistemi bi sağlam yapayım satıcam vallahi çok yoruldum bu insan dışı varlıklarla uğraşmakla.

Geçen ekim ayında bilgisayarımı satmıştım. Adam, Ankara'dan Gümüşhane'ye arabayla geldi, sistemi test etti, topladı ve gitti İkinci elde böyle yapmak lazım.

Geçen ekim ayında bilgisayarımı satmıştım. Adam, Ankara'dan Gümüşhane'ye arabayla geldi, sistemi test etti, topladı ve gitti İkinci elde böyle yapmak lazım.
Ben bir çocuk yalvarınca artık kafamın içine nasıl girdiyse R5 1600 ve RX 570'li sistemi 2600 satmak varken 2200 sattım.

Ben bir çocuk yalvarınca artık kafamın içine nasıl girdiyse R5 1600 ve RX 570'li sistemi 2600 satmak varken 2200 sattım.

Bir şey olmaz, ben de aynı durumu yaşamıştım. İkinci el pc çok zor satılıyor. Fiyatların uygun olması lazım. Belki de 2600'e çok uzun süre satamayacaktınız.

AM5 beklemeye karar verdim. Almışken yeni nesil alayım dedim. Ben de 1600AF + B450 + RX550 ile bir süre idare edeceğim. AM5 çıktığı anda alacağım sistemi.
Ryzen 5 1600 AF sistem gayet güzel bence. Değiştirmene gerek yok, bir tane GTX 1660 S taksan efsane sistem olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…