ahmet.yilmazz Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 38 26 Nisan 2020 #21 r.yasar10 dedi: O kadar tatlı bir yoruculuğu var ki bitirince yorulduğunu hissetmiyorsun. Mükemmel bir his. Aşık olmaktan daha güzeldir benim için. Genişletmek için tıkla... doğru aşkı bulamamışsın galiba yoksa böyle düşünmezdin VİTO SCALETTA... dedi: Bence çok güzel kimisi araba bakar kimisi gitar kimiside 2 günde bir hayali sistem dizer bir bakar dizdiği sisteme off be ne güzel dizmişim der sonra sekmeleri teker teker kapatır . Genişletmek için tıkla... Dolar sağolsun :')
r.yasar10 dedi: O kadar tatlı bir yoruculuğu var ki bitirince yorulduğunu hissetmiyorsun. Mükemmel bir his. Aşık olmaktan daha güzeldir benim için. Genişletmek için tıkla... doğru aşkı bulamamışsın galiba yoksa böyle düşünmezdin VİTO SCALETTA... dedi: Bence çok güzel kimisi araba bakar kimisi gitar kimiside 2 günde bir hayali sistem dizer bir bakar dizdiği sisteme off be ne güzel dizmişim der sonra sekmeleri teker teker kapatır . Genişletmek için tıkla... Dolar sağolsun :')
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2020 #22 @ahmet.yilmazz Daha bana eski bilgisayarım kadar katlanacak (7 yıl) kişiyi bulamadım. Bilgisayar bana aşktan sadık geliyor. Her zaman yanındaki dost.
@ahmet.yilmazz Daha bana eski bilgisayarım kadar katlanacak (7 yıl) kişiyi bulamadım. Bilgisayar bana aşktan sadık geliyor. Her zaman yanındaki dost.