Bilgisayar toplamalı mıyım?

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an 10. Sınıf öğrencisiyim. Biriken bursun var ve ailemde paranın üzerine koyacak ve bir PC toplamayı düşünüyoruz. Sadece bu yaz bakacağım ve 11-12. Sınıf sınav yılları olacağından bakmayacağım. Bütün parçalar taksitle alınacak. Onlar sıkıntı parası değil senin ders çalışman diyorlar. Dönem başladığında hevesin geçsin diyorlar. Ben bu konuda kararsız kaldım. Sizce bilgisayar toplanmalı mı? Pişman olmak istemiyorum. Oyunun başında vicdan azabı çekmek istemiyorum. Toplamalı mıyım?

Bir 10. sınıf öğrencisi olarak tavsiye etmiyorum. Zaten üniversitede laptop almak zorunda kalacaksın eğer şimdi alırsın üniversite yıllarında tekrardan değiştirmen gerekecek eğer elinde ortalama bir PC varsa almanı tavsiye etmiyorum.

Toplayın kesinlikle. 11.sınıf ortalarında falan tekrar hevesiniz gelirse çok geç olur. Bu yaz bol bol oynayın sonrasında biraz azaltırsınız.

Elimde PC namına hiçbir şey yok.

Topla gitsin hocam. Fiyatlar artacak ve sonra neden toplamadım diye içinde kalacak. Esas böyle pişman olursun.
Hocam öyle yapacağım. Ailem şimdi alırsak üniversite sonuna kadar kullanırsın diyorlar. Uzun vadede 16 GB VRAM'li RX 6800 mü iyi olur yoksa 4070 mi? Şahsen 4070'in aradaki 4 GB VRAM farkını DLSS+FG ile kapatacağını düşünüyorum.

Uzun vadede NVIDIA kartları daha iyi. GTX 900 serisi bile güncelleme alıyor.
VRAM konusunda da cimri davranmasalar keşke...

Hocam klavyeden düşmeyip de fareden düşsek nasıl olur? Bütçeyi zorluyor da.
@88602

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…