Arkadaşlar "keşke bize sorsaydınız bla bla bla" gibi şeyler hocamıza yardımcı olmuyor olan olmuş artık. Geçmiş olsun diyebiliriz ancak. Umarım olay lehinize biter asla hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin.
Dekontlar, WhatsApp yazışmalarımız, sesli görüşmelerimiz ve elimde imzalı 'tüm parçaların garanti başlangıcı şu tarih yazan kağıdı ve konuşmaya giderken gelen şahidim var. Tanıdık avukatla konuştum, dava olursa uzun süre sonra, sulh olursa yakında parayı alma ihtimalimin yüksek olduğunu söyledi, bu nitelikli dolandırıcılık dedi. Konuya ücretsiz bakacak. Fatura için tekrar gideceğim, vermezse de maliyeye şikayet. Ya öyle ya böyle. Ama başım ağrıyacak.Bilgisayar toplama hakkında bilginiz yoksa öyle risklere girmeyin, güvenilir sitelerden bütçenize uygun hazır bir sistem sipariş edin. Yani kusura bakmayın da konu hakkında hiçbir şey bilmeden rastgele bir bilgisayarcıya gidip onun lafına güvenmek "gelin beni dolandırın" demek gibi olmuş.
Elinizde fatura yok birşey yok, şikayetçi olduğunuzda adam "ben o sistemi kendisine 8000 liraya sattım, o fiyata toplanabilecek en iyi sistem buydu" falan derse ne diyebilirsiniz? Hatta onu geç bilgisayarı size satan kişinin o adam olduğunu nasıl ispat edeceksiniz? Siz yine bir şansınızı deneyin ama mahkemeden birşey çıkacağını sanmıyorum.
Bunu kabul ediyorum zaten. Sosyal fobi, anksiyete ve hasta bakımından 8-9 yıl evden çıkmadım hemen hemen, o sürede bunlar daha da arttı. Yeni bir tedavi süreci ile ancak raporlu işe gidebiliyorum ve hasta vefat edince. Kendimi aklamak değil derdim ancak dışarıda bir hayat geçirmedim. Obsesyon gidiyor, bu adam haklı, dolar artarsa bir hafta sonra bu sistemi kazıklı alacağım, acele etmem lazım diye uyutmuyor.Yani bu kadar olmayı nasıl başarıyorsunuz. Ben ufak birşey alsam bile araştırıyorum kurumsallara bakıyorum. Tembellikten öte cahillik bu kusura bakma. Hırsıza kapıyı açık bırakmaktan farksız.
Bizde hergün dışarıda çok sosyal hayat yaşamıyoruz tabi hastalık varsa tedavi olunmalı. Ama çelik gibi irade lazım, tek geldik tek gideceğiz tek gidiyoruz. Zararın neresinden dönersen kardır. İnsan hata yapabilir önemli olan bu hatadan ders çıkarmak, bahaneler arkasına sığınmamak ve üstesinden gelmek. Para senin canından önemli değil kendine stres yapma. Her şey olacağına varır.Dekontlar, WhatsApp yazışmalarımız, sesli görüşmelerimiz ve elimde imzalı 'tüm parçaların garanti başlangıcı şu tarih yazan kağıdı ve konuşmaya giderken gelen şahidim var. Tanıdık avukatla konuştum, dava olursa uzun süre sonra, sulh olursa yakında parayı alma ihtimalimin yüksek olduğunu söyledi, bu nitelikli dolandırıcılık dedi. Konuya ücretsiz bakacak. Fatura için tekrar gideceğim, vermezse de maliyeye şikayet. Ya öyle ya böyle. Ama başım ağrıyacak.
Bunu kabul ediyorum zaten. Sosyal fobi, anksiyete ve hasta bakımından 8-9 yıl evden çıkmadım hemen hemen, o sürede bunlar daha da arttı. Yeni bir tedavi süreci ile ancak raporlu işe gidebiliyorum ve hasta vefat edince. Kendimi aklamak değil derdim ancak dışarıda bir hayat geçirmedim. Obsesyon gidiyor, bu adam haklı, dolar artarsa bir hafta sonra bu sistemi kazıklı alacağım, acele etmem lazım diye uyutmuyor.
Yine de her şeye rağmen o sesi de susturmalı idim.
Umarım o parayı alabilirim çünkü bunu hak ettiğim tek taraf da dışarıdaki hayata geç kalmış olmak.
Teşekkür ederim hocamBizde hergün dışarıda çok sosyal hayat yaşamıyoruz tabi hastalık varsa tedavi olunmalı. Ama çelik gibi irade lazım, tek geldik tek gideceğiz tek gidiyoruz. Zararın neresinden dönersen kardır. İnsan hata yapabilir önemli olan bu hatadan ders çıkarmak, bahaneler arkasına sığınmamak ve üstesinden gelmek. Para senin canından önemli değil kendine stres yapma. Her şey olacağına varır.
Hocam dava sonuçlandı, kazandım, faizi ile beraber parayı geri alacağım. Bu süreçte de bilgisayarı kullanma iznim vardı. Şey soracağım, şimdi iade yaparken format attırmam şart mı, uygulamaları kaldırıp, ağ ayarlarını falan silince önemli bilgilere şifre vs ulaşması söz konusu olabilir mi şahsın?Bizde hergün dışarıda çok sosyal hayat yaşamıyoruz tabi hastalık varsa tedavi olunmalı. Ama çelik gibi irade lazım, tek geldik tek gideceğiz tek gidiyoruz. Zararın neresinden dönersen kardır. İnsan hata yapabilir önemli olan bu hatadan ders çıkarmak, bahaneler arkasına sığınmamak ve üstesinden gelmek. Para senin canından önemli değil kendine stres yapma. Her şey olacağına varır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.