Bilgisayar toplarken dolandırıldım

Vatan bile 30 kat daha iyi sistem toplardı. Sağlık olsun bu pc 20k bile haketmiyor. Monitörler dahil belki 25k olabilir. Dediğim gibi sağlık olsun.

En dandik internet sitesine guvenırım mahalle bilgisayarcısına guvenmem.

Vatan bile 30 kat daha iyi sistem toplardı. Sağlık olsun bu pc 20k bile haketmiyor. Monitörler dahil belki 25k olabilir. Dediğim gibi sağlık olsun.
25+10,5 k fatura en kötü durumda ilave ettireceğim, ya severek ya...
35,5 diyerek artık kendimi avuturum fakat yarın yine patlarsa. Hep bunu düşüneceğim o kasayı alırsam

O bilgisayarcının adı Batuhan mıydı?

Vatan bile 30 kat daha iyi sistem toplardı. Sağlık olsun bu PC 20k bile hak etmiyor. Monitörler dahil belki 25k olabilir. Dediğim gibi sağlık olsun.

Ne 25K'sı 10 bin bile etmez.

Benim de öyle tanıdığım var ikinci el parçaları sıfırından pahalıya satıyor.

Bi de bir şey soracağım, diyelim ki iyi düşünürsem o ekran kartı 0 olsun. Herif zaten diyor ki mininglidir dediler deyince, dünyada tek kart mı var diyor. Fakat o kart piyasada yok. En son vatan pc 5800, bir site de 7000 falan girmiş. Stok 0 tabi. Ellerinde kalan ama bu fiyattan aldıkları bir kartı itelemiş olabilirler mi, kimse istemiyor diye
Olasılık artık yüzde 1 falan ama işte başım çok ağrıyor

Ne 25K'sı 10 bin bile etmez.

Benim de öyle tanıdığım var ikinci el parçaları sıfırından pahalıya satıyor.
Hocam i7 yine sıfırsa 7, monitör ise kesin 0 ve 4k yine bu kadar değil ama çok kazık var

Geçmiş olsun hocam, sinir oluyorum ve güvenmiyorum mahalle bilgisayarcılarına. Keşke başka güvenilir yetkili birilerinden yardım alsaydınız ve kendiniz de toplayabilirdiniz. Dava edin söke söke o parayı alırsınız.

Kendim toplarsam şirketten olsa kargo firmaları garanti vermiyor, şirket kullanıcı hatası diyor, yolda başına bir şey gelirse parçanın. Muhattap olsun istedim de işte...

Kendim toplarsam şirketten olsa kargo firmaları garanti vermiyor, şirket kullanıcı hatası diyor, yolda başına bir şey gelirse parçanın. Muhattap olsun istedim de işte...
Tabi başına bir şey gelirse ve garantiye gönderirsem demek istedim, ileride

Hocam en azından bu kadar masrafdan idealdir, kendiniz gidip İtopya, vatan gibi yerlerden alabilir ya da toplayabilirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…