Bilgisayar toplatılırken neler yapılması istenmeli?

Öncelikle herkese iyi geceler.
Bu hafta sonu sistemimi tamamen hazırlamış oluyorum, aklımda bazı sorular var.
Sistemimi Vatan Bilgisayar'da toplayacaklar, toplayacak arkadaşa BIOS’u en güncel hale getirmelerini isteyeceğim. Bir de RAM’ın 3000 MHz yükseltmelerini isteyeceğim.
Sistem toplanırken başka güncellenecek bir şey var mı? Sizlere sormak istedim, sistemin özelliklerini aşağıda paylaşıyorum.

MSI B450'a Pro
AMD Ryzen 2600
msI RX580 Armor 8G OC 8 GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12
Samsung 250GB 850 Evo SATA 3.0 (Okuma 540 MB / Yazma 520 MB) SSD
Corsair 8 GB (1X8GB) Vengeance Siyah DDR4 3000MHZ CL16 Single RAM

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçtiğiniz kasanın hava akışına ve görselliğine önem veriyorsanız bütçenizi aşmayacak şekilde fan satın alıp montajlamalarını rica edebilirsiniz.

Ek olarak: Ekran kartı ve (varsa) işlemci güncellemelerini yapmalarını rica edebilirsiniz.

Single RAM yerine 2x8 GB RAM ekleyin kasaya. Performansa her türlü etki edecektir. Ayrıca 8 GB RAM günümüz oyunları için yetersiz kalmaya başladı.
RAM şimdilik 1 adet aldım, ilerleyen günlerde bir adet daha alacağım. Cevabınız için teşekkür ederim.

Seçtiğim kasada 5 adet fan var galiba bana yeterli gibi geliyor. Ayrıca öneriniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…