Bilgisayar üzerinden KYK yurt internetine bağlanmıyor

MasAAka

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600H
RTX 3050 4GB
16GB RAM
Başlıkta belirttiğim gibi bilgisayar üzerinden GSB Wi-Fi'ya bağlanmıyor, ne denediysem olmadı. Normalde tarayıcı üzerinden GSB sitesini açardım lakin şu an açmıyor ve Wi-Fi sekmesinde tarayıcı aç bağlan yazısı gözükmüyor. Bu gece GSB Wi-Fi bağlanır şekilde bilgisayarı açık bıraktım sabaha kadar, hiçbir şey değişmemişti. MAC adresini rastgele ve sabit hale getirdim iki türlüde olmadı.
5GHz internet hızını kapattım. Kablo ile bilgisayar ve telefonu bağlayıp, telefondan GSB'ye bağlanıp USB Tethering ile siteyi açmayı denedim yine olmadı.

Bütün forumlara baktım kesin bir çözüm yok. Sizin ekstra bir fikriniz varsa veya kesin bir çözümünüz varsa bekliyorum.

Son düzenleme:
Her KYK yurdunda böyle şikayet açsan bile bir şey yapmazlar. Mobil Wi-Fi paketlerine bak onlardan birini al kendine.

Steam Epic Games'te güncellemeler için kullanıyordum 32 GB güncellemeleri yetiyordu hem hızı güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…