B beyazkurt Zeptopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #11 420645 dedi: Yok siz eksik okumuşsunuz. "ekran yansıtma gibi uygulamalar işe yaramaz çünkü telefon açılmıyor." Genişletmek için tıkla... Selamünaleyküm. Dostum çözüm bulabildin mi acaba?
420645 dedi: Yok siz eksik okumuşsunuz. "ekran yansıtma gibi uygulamalar işe yaramaz çünkü telefon açılmıyor." Genişletmek için tıkla... Selamünaleyküm. Dostum çözüm bulabildin mi acaba?
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 23 Kasım 2022 #12 beyazkurt dedi: Selamünaleyküm. Dostum çözüm bulabildin mi acaba? Genişletmek için tıkla... Aleykümselam, maalesef çözemedim sorunu.
beyazkurt dedi: Selamünaleyküm. Dostum çözüm bulabildin mi acaba? Genişletmek için tıkla... Aleykümselam, maalesef çözemedim sorunu.
B beyazkurt Zeptopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #13 araştırmaya devam çözemem lazım bunu abiim bulursam burdan paylaşıcam olurda sende bulursan ve paylaşırsan sevinirim abicim kolay gelsin
araştırmaya devam çözemem lazım bunu abiim bulursam burdan paylaşıcam olurda sende bulursan ve paylaşırsan sevinirim abicim kolay gelsin
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 23 Kasım 2022 #14 beyazkurt dedi: Araştırmaya devam çözemem lazım bunu abiim bulursam buradan paylaşacağım olurda sende bulursan ve paylaşırsan sevinirim abicim kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Zamanında çok araştırdım. Maalesef çözümü yok.
beyazkurt dedi: Araştırmaya devam çözemem lazım bunu abiim bulursam buradan paylaşacağım olurda sende bulursan ve paylaşırsan sevinirim abicim kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Zamanında çok araştırdım. Maalesef çözümü yok.