T Tarık45 Centipat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #1 Merhaba elimde 4 GB'lık bir flash bellek var bilgisayara taktığımda hem takılma sesi gelmiyor hem de açılmıyor. Bilgisayarım görmüyor bir de flash belleği bilgisayarıma takınca çok ısınıyor. Sizce neden böyle oluyor ve bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba elimde 4 GB'lık bir flash bellek var bilgisayara taktığımda hem takılma sesi gelmiyor hem de açılmıyor. Bilgisayarım görmüyor bir de flash belleği bilgisayarıma takınca çok ısınıyor. Sizce neden böyle oluyor ve bu sorunu nasıl çözebilirim?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 12 Kasım 2021 #2 Cipi yanmis, duzeltebileceginizi hic sanmiyorum. Artı 0 Eksi
Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 12 Kasım 2021 #3 BIOS görüyor mu peki. Artı 0 Eksi
KS KS T Tarık45 Centipat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #4 Nan0TecH dedi: BIOS görüyor mu peki. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum işte BIOS'a girmeyi hiç bilmiyorum girsem bilgisayarı bozarım biliyorum. Ali Pınar dedi: Cipi yanmis, duzeltebileceginizi hiç sanmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç mi düzelmez sizce. Artı 0 Eksi
Nan0TecH dedi: BIOS görüyor mu peki. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum işte BIOS'a girmeyi hiç bilmiyorum girsem bilgisayarı bozarım biliyorum. Ali Pınar dedi: Cipi yanmis, duzeltebileceginizi hiç sanmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç mi düzelmez sizce.
Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 12 Kasım 2021 #5 Tarık45 dedi: Onu bilmiyorum işte BIOS'a girmeyi hiç bilmiyorum girsem bilgisayarı bozarım biliyorum. Hiç mi düzelmez sizce. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS görüyorsa düzeltme sansımız var fakat BIOS'ta görmüyorsa bellek arızalıdır büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
Tarık45 dedi: Onu bilmiyorum işte BIOS'a girmeyi hiç bilmiyorum girsem bilgisayarı bozarım biliyorum. Hiç mi düzelmez sizce. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS görüyorsa düzeltme sansımız var fakat BIOS'ta görmüyorsa bellek arızalıdır büyük ihtimalle.