Bilgisayar USB belleği görmüyor

YeniPasa

Centipat
Daha fazla  
Daha az önce Windows 11 kurulamıyor hakkında konu açmıştım. Şimdi de BIOS hiçbir şekilde USB'leri görmüyor. Acilen yardım edin şimdiden teşekkürler.

(Önceki konuda Windows 11 kurulumunda Pro ve Home'den sonra bilgisayarın kapandığını söylemiştim).

Kurulum USB'si mi? Bazen anakartlar dandikse BIOS USB'yi görmeyebiliyor, onun yerine boot menüsünü açmayı deneyin. Benim Casper anakart da görmeyebiliyor ama boot menüsünden görünüyor, oradan da görünmediyse kurulum USB'si arızalı olabilir.

Boot menüsü derken sanırım USB yi en üstte aldığımız kısmı diyorsunuz. ve hayır oradanda görmüyor. ayrıca hiçbir USB yi görmüyor.

Boot menüsü derken sanırım USB yi en üstte aldığımız kısmı diyorsunuz. ve hayır oradanda görmüyor. ayrıca hiçbir USB yi görmüyor.
Hayır dostum BIOS'taki boot sekmesi değil boot menüsü farklı oradan direkt önyükleyici seçiyorsun bilgisayar açılırken BIOS açtığın tuş dışında tüm F tuşlarını dene farklı bir menü gelecek

Şuna benzer bir şey olması lazım

Denedim orada da yok. Ayrıca farenin ışığı da yanmıyor. Normalde çalışırdı fare.

Denedim orada da yok. Ayrıca farenin ışığı da yanmıyor. Normalde çalışırdı fare.
Belleği başka bir girişe takmayı denediniz mi? Yine olmazsa yardım edebileceğimi sanmıyorum, kusura bakmayın.

Belleği başka bir girişe takmayı denediniz mi? Yine olmazsa yardım edebileceğimi sanmıyorum, kusura bakmayın.

Hiç sıkıntı yok hiçbir port çalışmıyor biraz dinlenirse düzelebilir belki hiç olmazsa bilgisayarciya gotururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…