BilalCvdr Hectopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Departmanı 3 Ağustos 2017 #1 Bilgisayarın USB girişine USB'yi takıyorum. Ancak diski görmüyor. Bilgisayarım - Yönet bölümünden disk gözükmüyor. Farklı bir bilgisayara taktığımda disk gözüküyor. Neler yapabilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2017
Bilgisayarın USB girişine USB'yi takıyorum. Ancak diski görmüyor. Bilgisayarım - Yönet bölümünden disk gözükmüyor. Farklı bir bilgisayara taktığımda disk gözüküyor. Neler yapabilirim ?
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 3 Ağustos 2017 #2 BilalCvdr dedi: Bilgisayarın USB girişine USB'yi takıyorum. Ancak diski görmüyor. Bilgisayarım - Yönet bölümünden disk gözükmüyor. Farklı bir bilgisayara taktığımda disk gözüküyor. Neler yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... Algılamayan bilgisayara farklı USB girişini denedin mi ? Anlattıkları na bakılırsa USB girişlerin de bir sıkıntı var.
BilalCvdr dedi: Bilgisayarın USB girişine USB'yi takıyorum. Ancak diski görmüyor. Bilgisayarım - Yönet bölümünden disk gözükmüyor. Farklı bir bilgisayara taktığımda disk gözüküyor. Neler yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... Algılamayan bilgisayara farklı USB girişini denedin mi ? Anlattıkları na bakılırsa USB girişlerin de bir sıkıntı var.
BilalCvdr Hectopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Departmanı 3 Ağustos 2017 #3 Monolova dedi: Algılamayan bilgisayara farklı USB girişini denedin mi ? Anlattıkları na bakılırsa USB girişlerin de bir sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Kablosuz mouse nin usb portunu takıyorum herhangi bir sıkıntı olmuyor. USB yi anakartın arka usb portuna taktığımda aygıt yöneticisi uyarı veriyordu. Driverini yükledim çalıştı. Ancak ön porta taktığımda yine tanımıyor Son düzenleme: 3 Ağustos 2017
Monolova dedi: Algılamayan bilgisayara farklı USB girişini denedin mi ? Anlattıkları na bakılırsa USB girişlerin de bir sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Kablosuz mouse nin usb portunu takıyorum herhangi bir sıkıntı olmuyor. USB yi anakartın arka usb portuna taktığımda aygıt yöneticisi uyarı veriyordu. Driverini yükledim çalıştı. Ancak ön porta taktığımda yine tanımıyor