Efeozcelikk Femtopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #1 Bilgisayarda USB ve Ethernet takılıyken asla açılmıyor. Ancak USB'leri ve Ethernet'i çıkarınca açılıyor bunun bir çözümü var mıdır acaba?
Bilgisayarda USB ve Ethernet takılıyken asla açılmıyor. Ancak USB'leri ve Ethernet'i çıkarınca açılıyor bunun bir çözümü var mıdır acaba?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 22 Ocak 2021 #2 BIOS'a girip "Boot Priority" kısmından ilk sıraya diskinizi koyun. Artı 0 Eksi
akavora Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 466 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #3 USB kısadevre yapıyor olabilir mi? Artı 0 Eksi
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 22 Ocak 2021 #4 Efeozcelikk dedi: Bilgisayarda USB ve Ethernet takılıyken asla açılmıyor. Ancak USB'leri ve Ethernet'i çıkarınca açılıyor bunun bir çözümü var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Evet var aynı sorunu yaşıyorum. Galiba formatı "Legacy" olarak yaptınız bildim mi? akavora dedi: USB kısadevre yapıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Onun anlatmaya çalıştığı açılıyor ancak Windows yüklenme önceki yüklemede kalıyor. Artı 0 Eksi
Efeozcelikk dedi: Bilgisayarda USB ve Ethernet takılıyken asla açılmıyor. Ancak USB'leri ve Ethernet'i çıkarınca açılıyor bunun bir çözümü var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Evet var aynı sorunu yaşıyorum. Galiba formatı "Legacy" olarak yaptınız bildim mi? akavora dedi: USB kısadevre yapıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Onun anlatmaya çalıştığı açılıyor ancak Windows yüklenme önceki yüklemede kalıyor.
KS KS Efeozcelikk Femtopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #5 246941 dedi: BIOS'a girip "Boot Priority" kısmından ilk sıraya diskinizi koyun. Genişletmek için tıkla... biosa nasıl gireceğim bide güç tuşuna bastığımda işlemci fanı hafif hafif hareket ediyor bunu söylemeyi unutmuşum Artı 0 Eksi
246941 dedi: BIOS'a girip "Boot Priority" kısmından ilk sıraya diskinizi koyun. Genişletmek için tıkla... biosa nasıl gireceğim bide güç tuşuna bastığımda işlemci fanı hafif hafif hareket ediyor bunu söylemeyi unutmuşum
yusoxal Femtopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #6 Efeozcelikk dedi: biosa nasıl gireceğim bide güç tuşuna bastığımda işlemci fanı hafif hafif hareket ediyor bunu söylemeyi unutmuşum Genişletmek için tıkla... Anakart modeliniz nedir ? Artı 0 Eksi
Efeozcelikk dedi: biosa nasıl gireceğim bide güç tuşuna bastığımda işlemci fanı hafif hafif hareket ediyor bunu söylemeyi unutmuşum Genişletmek için tıkla... Anakart modeliniz nedir ?
KS KS Efeozcelikk Femtopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #7 yusoxal dedi: Anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... GT220 ekran kartı E7500 işlemci 3GB RAM P5G41-M lx anakart Cruical SSD Direk sistemi atayım dedim Artı 0 Eksi
yusoxal dedi: Anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... GT220 ekran kartı E7500 işlemci 3GB RAM P5G41-M lx anakart Cruical SSD Direk sistemi atayım dedim
yusoxal Femtopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #8 Efeozcelikk dedi: GT220 ekran kartı E7500 işlemci 3GB RAM P5G41-M lx anakart Cruical SSD Direk sistemi atayım dedim Genişletmek için tıkla... ASUS anakartlarda genellikle F2 kullanılıyor, olmazsa bir de F11 ya da F12 deneyin. Artı 0 Eksi
Efeozcelikk dedi: GT220 ekran kartı E7500 işlemci 3GB RAM P5G41-M lx anakart Cruical SSD Direk sistemi atayım dedim Genişletmek için tıkla... ASUS anakartlarda genellikle F2 kullanılıyor, olmazsa bir de F11 ya da F12 deneyin.
KS KS Efeozcelikk Femtopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #9 yusoxal dedi: ASUS anakartlarda genellikle F2 kullanılıyor, olmazsa bir de F11 ya da F12 deneyin. Genişletmek için tıkla... Peki ben diski en yukarı alınca bir sorun olmaz değil mi çünkü tek bir bilgisayarım var ve bozulursa çok sıkılırım evde Artı 0 Eksi
yusoxal dedi: ASUS anakartlarda genellikle F2 kullanılıyor, olmazsa bir de F11 ya da F12 deneyin. Genişletmek için tıkla... Peki ben diski en yukarı alınca bir sorun olmaz değil mi çünkü tek bir bilgisayarım var ve bozulursa çok sıkılırım evde
yusoxal Femtopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #10 yusoxal dedi: ASUS anakartlarda genellikle F2 kullanılıyor, olmazsa bir de F11 ya da F12 deneyin. Genişletmek için tıkla... Efeozcelikk dedi: Peki ben diski en yukarı alınca bir sorun olmaz değil mi çünkü tek bir bilgisayarım var ve bozulursa çok sıkılırım evde Genişletmek için tıkla... Kesinlikle olmaz hocam Windows SSD ye mi kurulu? Artı 0 Eksi
yusoxal dedi: ASUS anakartlarda genellikle F2 kullanılıyor, olmazsa bir de F11 ya da F12 deneyin. Genişletmek için tıkla... Efeozcelikk dedi: Peki ben diski en yukarı alınca bir sorun olmaz değil mi çünkü tek bir bilgisayarım var ve bozulursa çok sıkılırım evde Genişletmek için tıkla... Kesinlikle olmaz hocam Windows SSD ye mi kurulu?