ersin5410 Zeptopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #1 Geri Windows 10 format atacağım ama bilgisayar USB'leri algılamıyor. Driverını bulamadım. 4 GB RAM, Intel Core i5.
Geri Windows 10 format atacağım ama bilgisayar USB'leri algılamıyor. Driverını bulamadım. 4 GB RAM, Intel Core i5.
saudae Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 810 Çözümler 7 Yer Angara 6 Ocak 2022 #2 ersin5410 dedi: Geri Windows 10 format atacağım ama bilgisayar USB'leri algılamıyor. Driverını bulamadım. 4 GB RAM, Intel Core i5. Genişletmek için tıkla... Masaüstüyse anakartaki soketleri kontrol et. Artı 0 Eksi
ersin5410 dedi: Geri Windows 10 format atacağım ama bilgisayar USB'leri algılamıyor. Driverını bulamadım. 4 GB RAM, Intel Core i5. Genişletmek için tıkla... Masaüstüyse anakartaki soketleri kontrol et.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.443 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 6 Ocak 2022 #3 BIOS menüsünde mi algılamıyor, masaüstünde mi? Artı 0 Eksi
KS KS ersin5410 Zeptopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #4 Dümdüz dedi: BIOS menüsünde mi algılamıyor, masaüstünde mi? Genişletmek için tıkla... masaüstünde algılamıyor bilgisayar normalde win 10 çıkışlı ben win 7 denedim hiçbir driver çalışmıyordu interneti zor bağladım dvd ile uğraştım saudae dedi: Masaüstüyse anakartaki soketleri kontrol et. Genişletmek için tıkla... masaüstünde algılamıyor bilgisayar normalde win 10 çıkışlı ben win 7 denedim hiçbir driver çalışmıyordu interneti zor bağladım dvd ile uğraştım Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: BIOS menüsünde mi algılamıyor, masaüstünde mi? Genişletmek için tıkla... masaüstünde algılamıyor bilgisayar normalde win 10 çıkışlı ben win 7 denedim hiçbir driver çalışmıyordu interneti zor bağladım dvd ile uğraştım saudae dedi: Masaüstüyse anakartaki soketleri kontrol et. Genişletmek için tıkla... masaüstünde algılamıyor bilgisayar normalde win 10 çıkışlı ben win 7 denedim hiçbir driver çalışmıyordu interneti zor bağladım dvd ile uğraştım