Bilgisayar USB'yi algılamıyor

UranusWASTAKEN

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3
Merhaba. Bugün format atmak için hazırlıklarımı yaptım dosyalarımı yedekledim fakat son işlem olarak ISO'yu USB'e yazdıracaktım. USB'i bilgisayarıma taktığım zaman dosya yöneticisine gelmiyor fakat takılma sesi geliyor. Windows 11 kullanıyorum ve masaüstü bir bilgisayarım mevcut.
Taskbar'a gelen simge:

1745427144697.png

Merhaba. Bugün format atmak için hazırlıklarımı yaptım dosyalarımı yedekledim fakat son işlem olarak ISO'yu USB'e yazdıracaktım. USB'i bilgisayarıma taktığım zaman dosya yöneticisine gelmiyor fakat takılma sesi geliyor. Windows 11 kullanıyorum ve masaüstü bir bilgisayarım mevcut.
Taskbar'a gelen simge:

Eki Görüntüle 2476336
Bu Bilgisayarda taktığınız USB gözükmüyorsa bozuk olabilir mi? Ya da taktığınız portta sıkıntı olabilir mi?

Bu Bilgisayarda taktığınız USB gözükmüyorsa bozuk olabilir mi? Ya da taktığınız portta sıkıntı olabilir mi?
Hayır hocam port da sorun yok fakat USB'i kullanıyordum önceden yani yaklaşık 4 - 5 ay önce kullandım en son. Bir kutusu var onun içinde saklıyordum durduğu yerde bozulmaz herhalde.

Taskbar'a gelen simge:

Eki Görüntüle 2476336

BIOS üzerinden USB portunu devre dışı bırakmış olabilir misiniz?

Farklı bir cihaz varsa bir de ona takın deneyin PC'nin USB portunun çalıştığından emin misiniz?

BIOS üzerinden USB portunu devre dışı bırakmış olabilir misiniz?

Farklı bir cihaz varsa bir de ona takın deneyin PC'nin USB portunun çalıştığından emin misiniz?
Sanmıyorum hocam hiç bios'dan USB ile alakalı bir şey kapatmadım.

Bir çok port üzerinde denedim hepsinde aynı. Başka bir bilgisayarım yok maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı