Ç Çilekli Puding Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 176 Çözümler 3 18 Temmuz 2022 #1 Ben bilgisayarı geceleri kapatmak yerine uyku moduna alıyorum sıkıntı olur mu?
X xymnshn Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 18 Temmuz 2022 #2 Çilekli Puding dedi: Ben bilgisayarı geceleri kapatmak yerine uyku moduna alıyorum sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz sadece elektrik faturası gelir.
Çilekli Puding dedi: Ben bilgisayarı geceleri kapatmak yerine uyku moduna alıyorum sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz sadece elektrik faturası gelir.
dwaynejohnson Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #3 Çilekli Puding dedi: Ben bilgisayarı geceleri kapatmak yerine uyku moduna alıyorum sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sonuçta PC hala çalışıyor olduğu için elektrik faturası biraz kabarabilir ama uyku modunda olacağı için çok da harcamaz. Çilekli Puding dedi: Ben bilgisayarı geceleri kapatmak yerine uyku moduna alıyorum sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ayrıca neden kapatmıyorsunuz ki?
Çilekli Puding dedi: Ben bilgisayarı geceleri kapatmak yerine uyku moduna alıyorum sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sonuçta PC hala çalışıyor olduğu için elektrik faturası biraz kabarabilir ama uyku modunda olacağı için çok da harcamaz. Çilekli Puding dedi: Ben bilgisayarı geceleri kapatmak yerine uyku moduna alıyorum sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ayrıca neden kapatmıyorsunuz ki?
K King Of Legends Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 945 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #4 Hayır.
X xymnshn Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 18 Temmuz 2022 #5 Eskiden bende kapatıyordum hard disk var diye.
Hx of Caingorn Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 319 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Temmuz 2022 #6 Çilekli Puding dedi: Ben bilgisayarı geceleri kapatmak yerine uyku moduna alıyorum sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Elektrik faturası çok gelir sadece.
Çilekli Puding dedi: Ben bilgisayarı geceleri kapatmak yerine uyku moduna alıyorum sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Elektrik faturası çok gelir sadece.
KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.244 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 18 Temmuz 2022 #7 Ben gece prizin düğmesini bile kapatıyorum. Tedaş'ın ne yapacağı belli olmaz.