I iPredex Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #11 Samet Ozyurek dedi: Yok ya iki türlü de aynısı oluyor. Neyi değiştirmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum ki maalesef 2017 2018 zamanlarında yapmıştım aratırsanız internette belki bulabiilirsiniz.
Samet Ozyurek dedi: Yok ya iki türlü de aynısı oluyor. Neyi değiştirmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum ki maalesef 2017 2018 zamanlarında yapmıştım aratırsanız internette belki bulabiilirsiniz.
Dreax Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #12 Samet Ozyurek dedi: Yok ya iki türlü de aynısı oluyor Neyi değiştirmem gerekiyor Genişletmek için tıkla... çözdün mü usta aynı hatayı alıyorum şu an
Samet Ozyurek dedi: Yok ya iki türlü de aynısı oluyor Neyi değiştirmem gerekiyor Genişletmek için tıkla... çözdün mü usta aynı hatayı alıyorum şu an
Samet Ozyurek Decapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #13 Dreax dedi: çözdün mü usta aynı hatayı alıyorum şu an Genişletmek için tıkla... çözemedim uyku moduna almıyorum .)
Dreax dedi: çözdün mü usta aynı hatayı alıyorum şu an Genişletmek için tıkla... çözemedim uyku moduna almıyorum .)
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 15 Nisan 2022 #14 PSU'dan kaynaklı bir durum olabilir. Açtığınızda sadece fanlar dönüyor değil mi?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 15 Nisan 2022 #15 Samet Ozyurek dedi: Yok ya iki türlü de aynısı oluyor. Neyi değiştirmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl uyku moduna geçiyor, klavye kombinasyonu ile mi?
Samet Ozyurek dedi: Yok ya iki türlü de aynısı oluyor. Neyi değiştirmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl uyku moduna geçiyor, klavye kombinasyonu ile mi?
Samet Ozyurek Decapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #16 m47 dedi: PSU'dan kaynaklı bir durum olabilir. Açtığınızda sadece fanlar dönüyor değil mi? Genişletmek için tıkla... fanlarım dönüyo rgbler çalışıyo ama görüntü gelmiyo ilginç şekilde
m47 dedi: PSU'dan kaynaklı bir durum olabilir. Açtığınızda sadece fanlar dönüyor değil mi? Genişletmek için tıkla... fanlarım dönüyo rgbler çalışıyo ama görüntü gelmiyo ilginç şekilde
amx22 Megapat Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 874 Çözümler 1 18 Nisan 2022 #17 Evet çözümü söylüyorum. Mouse sol tuşuna bir kere tıkla Uyku modundayken hemen uyanıcak bilgisayarın. Teşekkür etmeyi unutma.
Evet çözümü söylüyorum. Mouse sol tuşuna bir kere tıkla Uyku modundayken hemen uyanıcak bilgisayarın. Teşekkür etmeyi unutma.
Samet Ozyurek Decapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #18 amx22 dedi: Evet çözümü söylüyorum. Mouse sol tuşuna bir kere tıkla Uyku modundayken hemen uyanıcak bilgisayarın. Teşekkür etmeyi unutma. Genişletmek için tıkla... cidden aşırı komik ama oldu neler neler yaptım olmadı cidden kendime gülüyorum Teşekkürler
amx22 dedi: Evet çözümü söylüyorum. Mouse sol tuşuna bir kere tıkla Uyku modundayken hemen uyanıcak bilgisayarın. Teşekkür etmeyi unutma. Genişletmek için tıkla... cidden aşırı komik ama oldu neler neler yaptım olmadı cidden kendime gülüyorum Teşekkürler
fatih murdock Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 2.175 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #19 amx22 dedi: Evet çözümü söylüyorum. Mouse sol tuşuna bir kere tıkla Uyku modundayken hemen uyanıcak bilgisayarın. Teşekkür etmeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Benim başımada bu geliyordu deneyeceğim umarım işe yarar
amx22 dedi: Evet çözümü söylüyorum. Mouse sol tuşuna bir kere tıkla Uyku modundayken hemen uyanıcak bilgisayarın. Teşekkür etmeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Benim başımada bu geliyordu deneyeceğim umarım işe yarar
A arkıncık Centipat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #20 fatih murdock dedi: Benim başımada bu geliyordu deneyeceğim umarım işe yarar Genişletmek için tıkla... denedim oldu dalga geçiyo sanmştım
fatih murdock dedi: Benim başımada bu geliyordu deneyeceğim umarım işe yarar Genişletmek için tıkla... denedim oldu dalga geçiyo sanmştım