Bilgisayar uyku moduna geçince ekran gelmiyor

• Konuyu başlatan viycim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.334

viycim

Picopat
Daha fazla  
RAM
2+4 6GB DDR3 RAM
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria SATA SSD
Ekran kartı
Intel(R) G41 Express Chipset
Anakart
Foxconn G41 MXE
İşlemci
Intel(R) Pentium Core E5700
Arkadaşlar merhaba benim sorunum şöyle ki ben bilgisayarımda Windows'tan uyku moduna alınca ekran kapanıyor bir daha açılmıyor. Fişi çıkarıp takana kadar da düzelmiyor.
Ama kendisi bir süre kullanmazsak uyku moduna otomatik geçiyor.
Bu bütün Windows'larda oluyor. Windows 7, 8, 10 hepsinde oluyor bu durum.
Uyku modunu kullanmıyorum ama sizce bu durum neden kaynaklanıyor? Ve nasıl çözebilirim?

Sebebi uyku modundayken diski kapatması veeya disk kaynaklı kapanma sorunu. Anakart ve disk modelini yazar mısın?

Bune benzer bir şey bana da olmuştu, ayarlardan otomatik uyku moduna almayı kapattım düzeldi.

Sebebi uyku modundayken diski kapatması veeya disk kaynaklı kapanma sorunu. Anakart ve disk modelini yazar mısın?
Zaten yazdım ya. Üsste vardı
RAM2+4 6GB DDR3 RAM
SSD veya HDD modeli Kioxia Exceria SATA SSD
Ekran kartı Intel(R) G41 Express Chipset
Anakart Foxconn G41 MXE
İşlemci Intel(R) Pentium Core E5700
Bu arada önceden on yıllık Samsung HDD vardı kasada. SSD'de de sorun hala aynı. Yani bence diskten değil.
Bune benzer bir şey bana da olmuştu, ayarlardan otomatik uyku moduna almayı kapattım düzeldi.
Hayır otomatik uyku moduna alıyor bir şey olmuyor. Ama ben kendim uyku moduna almaya çalışsam böyle oluyor.

Boyutu lazım.

Denetim masasında güç seçeneklerinde plan ayarlarını değiştir deyin orada hızlı başlatma var onun tikini kaldırın devre dışı bırakın.

Denetim masasında güç seçeneklerinde plan ayarlarını değiştir deyin orada hızlı başlatma var onun tikini kaldırın devre dışı bırakın.
Ama bunun hızlı başlatma ile ne alakası var? Bİlmediğimden soruyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…