aykbo Decapat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 11 19 Temmuz 2020 #1 Dün format attığım masaüstü bilgisayarımı sabah uyku moduna almıştım ve çıkmıyor uyku modundan, çalışıyor fanları ama bilgisayar uyku modunda gözüküyor direkt arkadan güçten kessem bilgisayara zarar gelir mi?
Dün format attığım masaüstü bilgisayarımı sabah uyku moduna almıştım ve çıkmıyor uyku modundan, çalışıyor fanları ama bilgisayar uyku modunda gözüküyor direkt arkadan güçten kessem bilgisayara zarar gelir mi?
emircanaktas Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2020 #2 Bilgisayarın açma tuşuna bas açılması gerekir. Artı 0 Eksi
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.351 Makaleler 2 Çözümler 17 19 Temmuz 2020 #3 Uykusu vardır. Konuya gelirsek başlat tuşuna basarsan açılması gerekiyor. Olmuyorsa bataryayı çıkar şarjın bitmesini bekle veya Türk usulü fişten çek. Artı 0 Eksi
Uykusu vardır. Konuya gelirsek başlat tuşuna basarsan açılması gerekiyor. Olmuyorsa bataryayı çıkar şarjın bitmesini bekle veya Türk usulü fişten çek.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.216 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #4 Driver'ları falan kurmadın herhalde? Artı 0 Eksi
ThisPacMan Femtopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 82 Yer Atari Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Atari Karakteri 26 Ağustos 2021 #5 bendede aynı sorun açma tuşuna basıyorum bişi olmuyor sadece bilgisayar kapanıyor Artı 0 Eksi