Çözüldü Bilgisayar Uyku Modundan Çıkmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bilgisayarım 1 saat falan bekledikten sonra kendini uykuya alıyor ve geri açmak icin mouseu falan hareket ettiriyorum ama çıkmıyor, bilgisayari yeniden başlatmam gerekiyor. Bilgisayarım yeni, donanımsal bir sıkıntı var diye endişelenmeye başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın güç tuşuna basmanız gerekiyor sistem uykuydayken. Bir ayar yapmadığınız sürece fare ile sistemi uyku modundan çıkaramazsınız.

Donanım özelliklerinizi belirtin. Uyku moduna girmesini istemiyorsanız güç seçenekleri üzerinden ekran kapanma ve uyku zamanlarını hiçbir zaman olarak seçiniz.

Donanım özelliklerinizi belirtin. Uyku moduna girmesini istemiyorsanız güç seçenekleri üzerinden ekran kapanma ve uyku zamanlarını hiçbir zaman olarak seçiniz.
R3 3100, B450 S2H V2, Sapphire 5500XT ekran kartı.
Uyku değil sanırım bekleme modu ama ben geçmesini ve uyandirabilmeyi istiyorum.
Kasanın güç tuşuna basmanız gerekiyor sistem uykuydayken. Bir ayar yapmadığınız sürece fare ile sistemi uyku modundan çıkaramazsınız.
Sanırım bekleme modu çünkü kendiliğinden geçiyor ama uyanmıyor. Sadece bekleme moduna yeni gecince mouseu hareket falan ettirince uyanıyor.

R3 3100, B450 S2H v2, Sapphire 5500XT ekran kartı.

Uyku değil sanırım bekleme modu ama ben geçmesini ve uyandirabilmeyi istiyorum.

@TÇB hocam bakabilir, hocam bilgisayar klavye üzerinden herhangi bir tuşa bastıktan sonra tepki vermiyor mu?

@TÇB hocam bakabilir, hocam bilgisayar klavye üzerinden herhangi bir tuşa bastıktan sonra tepki vermiyor mu?
Tuş denemedim normalde mouse yardimiyla aciliyodu ama uzun sure beklerse acilmiyor. Bilgisayar acik fanlar falan dönüyor ama monitor acilmiyor.
Hocam bilgisayari açtım görüntü gelmedi HDMI kablosunu takıp çıkarttım şu an görüntü geldi. Monitör kaynaklı bir sorun mu? Monitörüm eski ve dönüştürücüyle kullanıyorum.

Son düzenleme:

Hocam aklıma bir şey geldi monitörde zamanlayıcı olabilir. Belli bir süreden sonra kendini kapatıyor olabilir, monitörün menüsü üzerinden ayarları kontrol eder misiniz?

Hocam aklıma bir şey geldi monitörde zamanlayıcı olabilir. Belli bir süreden sonra kendini kapatıyor olabilir, monitörün menüsü üzerinden ayarları kontrol eder misiniz?
Menüsünde bulamadım ama HDMI kablosunu çıkarıp takınca düzeliyor. Bir zarar vermez değil mi kabloyu çıkarıp takmam? @TÇB

Menüsünde bulamadım ama HDMI kablosunu çıkarıp takınca düzeliyor. Bir zarar vermez değil mi kabloyu çıkarıp takmam? @TÇB
Kablonun ucunu kırabilirsiniz. (Ben kırmıştım.) Onun dışında sorun olacağını zannetmiyorum. Windows'un kendi ayarlarından uyku modunu kapatın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…