Bilgisayarım 1 saat falan bekledikten sonra kendini uykuya alıyor ve geri açmak icin mouseu falan hareket ettiriyorum ama çıkmıyor, bilgisayari yeniden başlatmam gerekiyor. Bilgisayarım yeni, donanımsal bir sıkıntı var diye endişelenmeye başladım.
Windows 10, 30 dakikadan fazla kullanmadıysanız sisteminizi otomatik olarak uyku moduna geçirir. Bir PC uyku modundayken, Windows makine durumunuzu açık dosyalar ve programlar gibi kaydeder
Bilgisayarım 1 saat falan bekledikten sonra kendini uykuya alıyor ve geri açmak için mouseu falan hareket ettiriyorum ama çıkmıyor, bilgisayari yeniden başlatmam gerekiyor. Bilgisayarım yeni, donanımsal bir sıkıntı var diye endişelenmeye başladım.
Donanım özelliklerinizi belirtin. Uyku moduna girmesini istemiyorsanız güç seçenekleri üzerinden ekran kapanma ve uyku zamanlarını hiçbir zaman olarak seçiniz.
Donanım özelliklerinizi belirtin. Uyku moduna girmesini istemiyorsanız güç seçenekleri üzerinden ekran kapanma ve uyku zamanlarını hiçbir zaman olarak seçiniz.
Hocam bilgisayari açtım görüntü gelmedi HDMI kablosunu takıp çıkarttım şu an görüntü geldi. Monitör kaynaklı bir sorun mu? Monitörüm eski ve dönüştürücüyle kullanıyorum.
Windows 10, 30 dakikadan fazla kullanmadıysanız sisteminizi otomatik olarak uyku moduna geçirir. Bir PC uyku modundayken, Windows makine durumunuzu açık dosyalar ve programlar gibi kaydeder
Tuş denemedim normalde mouse yardimiyla aciliyordu ama uzun sure beklerse acilmiyor. Bilgisayar acik fanlar falan dönüyor ama monitör acilmiyor.
Hocam bilgisayari açtım görüntü gelmedi HDMI kablosunu takıp çıkarttım şu an görüntü geldi. Monitör kaynaklı bir sorun mu? Monitörüm eski ve dönüştürücüyle kullanıyorum.
Hocam aklıma bir şey geldi monitörde zamanlayıcı olabilir. Belli bir süreden sonra kendini kapatıyor olabilir, monitörün menüsü üzerinden ayarları kontrol eder misiniz?
Hocam aklıma bir şey geldi monitörde zamanlayıcı olabilir. Belli bir süreden sonra kendini kapatıyor olabilir, monitörün menüsü üzerinden ayarları kontrol eder misiniz?
Kablonun ucunu kırabilirsiniz. (Ben kırmıştım.) Onun dışında sorun olacağını zannetmiyorum. Windows'un kendi ayarlarından uyku modunu kapatın isterseniz.