Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 856 Çözümler 3 10 Ekim 2018 #1 Bilgisayarı uykuya alıyorum ve kendi kendine açılıyor. Daha önceden de böyleydi aygıt yöneticisinden LAN bilgisayarı yeniden başlatsın seçeneğini devre dışı bırakmıştım ve düzelmişti. Şimdi tekrar oluyor ne yapmam lazım ?
Bilgisayarı uykuya alıyorum ve kendi kendine açılıyor. Daha önceden de böyleydi aygıt yöneticisinden LAN bilgisayarı yeniden başlatsın seçeneğini devre dışı bırakmıştım ve düzelmişti. Şimdi tekrar oluyor ne yapmam lazım ?
Cem Bey Hectopat Katılım 19 Aralık 2017 Mesajlar 130 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2018 #2 Dizüstü bilgisayar mı ? Benim dizüstü bilgisayarımda kablosuz mouse varken, mouse'u oynatınca açılıyordu.
Dizüstü bilgisayar mı ? Benim dizüstü bilgisayarımda kablosuz mouse varken, mouse'u oynatınca açılıyordu.
Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 856 Çözümler 3 10 Ekim 2018 #3 Cem Bey dedi: Dizüstü bilgisayar mı ? Benim dizüstü bilgisayarımda kablosuz mouse varken, mouse'u oynatınca açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Masaüstü.
Cem Bey dedi: Dizüstü bilgisayar mı ? Benim dizüstü bilgisayarımda kablosuz mouse varken, mouse'u oynatınca açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Masaüstü.