Bilgisayar uykudan uyanınca monitörde görüntü bozuluyor

YusufArslan

Kilopat
Merhaba, dizüstü bilgisayarımın yanında bir monitör ile çift ekran kullanıyorum. Ekranım HDMI kablosu ile bağlı. Bilgisayar uyku moduna geçip uyandırdığımda monitördeki görüntü saçmalıyor ve aşağıdaki videoda yer alan durum meydana geliyor. Monitörü açıp kapatmam, HDMI kablosunu çıkarıp takmam fayda etmiyor. Normalde tek tıklama ile kapanıp açılan monitörün tuşuna birkaç kez ya da bir süre basılı tutmam gerekiyor kapatabilmek için. HDMI kablosunu çıkardığımda monitördeki penceler dizüstü bilgisayarımın ekranına gelmiyor. Tek çözümü bilgisayarı yeniden başlatmak oluyor.

Sorunun işletim sistemi kaynaklı olduğunu düşünüyorum ancak monitörün tek tıklama ile kapanmaması kafamı karıştırıyor. Windows 11 kullanıyorum ve güncellemeleri düzenli olarak alıyorum. Daha önce böyle bir sorun yoktu, güncelleme kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Yakın zaman önce AMD Radeon Software kurulumu ve ayarlamalarını yaptım, bundan da kaynaklanıyor olabilir. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım sorunun kısa sürede düzelir.
Ben olsam evdeki televizyonda denerdim çünkü HDMI ile bağladığını söyledin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…