DarlinBerk Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #1 Bir 3 günlüğüne İzmit'e gideceğim ve bilgisayarımı birine bırakmam gerek. Ne yaptığını falan nasıl izleyebilirim?
Bir 3 günlüğüne İzmit'e gideceğim ve bilgisayarımı birine bırakmam gerek. Ne yaptığını falan nasıl izleyebilirim?
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 7 Mart 2021 #2 DarlinBerk dedi: Bir 3 günlüğüne İzmit'e gideceğim ve bilgisayarımı birine bırakmam gerek. Ne yaptığını falan nasıl izleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Chrome Uzaktan Masaüstü veya Team Viewer kullanabilirsin fakat bağlanırken bildirim çıkar.
DarlinBerk dedi: Bir 3 günlüğüne İzmit'e gideceğim ve bilgisayarımı birine bırakmam gerek. Ne yaptığını falan nasıl izleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Chrome Uzaktan Masaüstü veya Team Viewer kullanabilirsin fakat bağlanırken bildirim çıkar.
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.298 Çözümler 13 7 Mart 2021 #3 Sorduğunuz sorunun cevabı değil ama şifre koyarak kullanılmasını engelleyebilirsiniz.
Kagan USTA Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 587 Çözümler 1 Yer Ankara,Turkey 7 Mart 2021 #4 Team Viewer var ancak anlar izlendiğini.
Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 7 Mart 2021 #5 Hocam hackerların kullandığı bir yöntem var ama ismini bilmiyorum. Turkhackteam gibi forumlarda araştırın isterseniz. Primearc dedi: Hocam hackerların kullandığı bir yöntem var ama ismini bilmiyorum. Turkhackteam gibi forumlarda araştırın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Birinci bildiğim yöntem monitöre aurdino takıyorlar ama o masraflı. Diğeri de bilgisayara özel bir yazılım yüklenerek yapılıyor. Normalde Truva atı olarak hedef bilgisayara atılır ama sizin böyle bir şey yapmanıza gerek yok dediğim gibi.
Hocam hackerların kullandığı bir yöntem var ama ismini bilmiyorum. Turkhackteam gibi forumlarda araştırın isterseniz. Primearc dedi: Hocam hackerların kullandığı bir yöntem var ama ismini bilmiyorum. Turkhackteam gibi forumlarda araştırın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Birinci bildiğim yöntem monitöre aurdino takıyorlar ama o masraflı. Diğeri de bilgisayara özel bir yazılım yüklenerek yapılıyor. Normalde Truva atı olarak hedef bilgisayara atılır ama sizin böyle bir şey yapmanıza gerek yok dediğim gibi.