Bilgisayar, Vatan Bilgisayar servisinden bir aydır gelmedi

Blaser133

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba
Ben Vatan Bilgisayar'a 16 Ağustos 2025 tarihinde bilgisayari mağazaya götürdüm. SSD ve RAM servise gitti ama servis takip formunda sitesinden bakıyorum hala parça bekliyor - servisten yazıyor. Mağazayı arıyorum sürekli oyaliyorlar haftaya büyük ihtimalle olur sonuçlanır diye diye sürekli beni oyaliyorlar. SSD benim SSD'mden daha düşük gelmiş geri servise gitti, eşit olanı gelecek ama 1 aydır gelemedi. Sizce ne yapmalıyım?

Ara ciddi ve sert konuş. Hoş konuştuğunda nasıl olsa bir şey demiyor diye umursamıyorlar. Her yer böyle.

Pazartesi günü aradık cuma ya kadar olur dediler bende olmazsa cumartesi gelir yenisiyle değiştiririm veya ücret iadesi alırım dedim ona cevap veremediler hiç oralı değiller tamam gelin yerine biz sizi arayacağız diyorlar bende gelicem dedim yeter artık yani çocuk mu kandırıyorlar oyaliyorlar anlamadım vatan bilgisiyarın genel merkezini de aradım sistemden baktı 20 iş günü doldu diye gözüküyor burada diyo haklarmdan bahsettim evet yapabilirsiniz dedi şuanda bir adamın dediği cuma günü olsun olmazsa cumartesi gider söylerim.

Adamı bekleme, direkt şikayet et EŞEK gibi sorununu çözeceklerdir.

Vatan bilgisiyar mı böyle yoksa her yer mi ben anlamadım bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum

Vatan bilgisiyar mı böyle yoksa her yer mi ben anlamadım bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum
Vatan servis konusunda berbat kafasına göre takılıyorlar.

Galiba haklarınızı bilmiyorsunuz hocam. Ürünü satıcıya teslim ettiğiniz andan itibaren 20 iş günü içerisinde ürünü size teslim etmek zorundalar. Eğer teslim edemezlerse tüketici olarak değişim talep edebilirsiniz, satıcı bunu reddedemez.

Acilen Vatan'a mail atın ve değişim talep edin. Yasal süreyi aşmışlar. Değişimi kabul etmezlerse ürün geldiğinde teslim formuna "yasal haklarm saklı kalmak kaydıyla teslim alıyorum" yazarak teslim alın. Ardından tüketici hakem heyetine e devlet üzerinden fatura ve servis teslim formunuz ile başvuru yapın.

Vatan bunu çok yapıyor, insanlarda haklarını bilmediğinden/savunmadığından yanlarına kalıyor...

Rampage PSU'mun garantisi vardı feci cızırtı yapıyordu 3 kere adamlara teslim ettim 1 2 gün içinde sorunu tespit edip teknik servise göndereceğiz falan dediler. Aptllar dedi sorun yok. Sonra inanmıyorsanız Rampage teknik servisine gönderelim dediler bende onayladım gönderdiler 1 2 hafta içinde PSU'yu değiştirip gönderdiler. Ve sorunda apaçık ortadaydı yük altına girdiği gibi cızırtı yapıyordu adamlar ise coil whine diye geçiştiriyordu bir de 3. gidişimde onlarla birlikte test ettik adamlar mağazanın göbeğinde test ediyorlar orada ses tabii gelmez a zaten onu fark ettikten sonra Rampage teknik servise götürün dedim. Ve benim gibi Nunu yaşayan çok kişi var Vatan'dan ürün alıyosanız sağlam alın müşteri memnuniyeti falan 0

Vatan Bilgisayar denilen firma saçma sapan ve müşterisine yetim gibi davranan bir firmadır tercih etmeyin ettirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…