Bilgisayar ve ders için koltuk önerisi

Bütçe
12000

furkankongg

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben bu sene mezuna kaldım ve mutfak sandalyesinde oturup çalışmak istemiyorum. Uzun saatler ders çalışacağım ve bazen de 1-2 saat bilgisayarda oyun oynayacağım. Hem oyun oynarken rahat olmasını istiyorum hem de ders çalışırken. Bu yüzden bilgisayar başında veya ders çalışırken oturabileceğim bir koltuk lazım. Bütçem kafamda net değil ama en fazla 12 bin civarına çıkabilirim. Boyum 1.87, kilom 85 civarı. Ayaklarımı üzerine koyup koltukta oturmayı seviyorum. Koltuğun genişliği de önemli, o yüzden baba koltuğu bile olabilir. Oyuncu koltuğu, ofis koltuğu fark etmez, tüm önerilerinizi bekliyorum.

Gaming koltuğu tarzı mı? Yoksa ofis gibi mi?

Eğer uzun saatler oturup çalışacaksanız deri koltuk almanızı önermem çünkü bir yerden sonra ter yapıyor ve yaz aylarına doğru çok rahatsız ediyor. Şahsen kumaş koltuklara bakmanızı öneririm.

Öyle düşünüyorum bende kumaş olsa daha iyi olur önerebileceginiz bir koltuk var mı?

Öyle düşünüyorum bende kumaş olsa daha iyi olur önerebileceginiz bir koltuk var mı?

Maalesef bu konuda iyi bir bilgiye sahip değilim. Yıllarca deri koltukta vakit geçirdim ve sonra lanet edip ilk bulduğum kumaş koltuğu aldım oyuncu vs değildi.

Maalesef bu konuda iyi bir bilgiye sahip değilim. Yıllarca deri koltukta vakit geçirdim ve sonra lanet edip ilk bulduğum kumaş koltuğu aldım oyuncu vs değildi.

Teşekkür ederim beklemeye devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…