Eurus.
Hectopat
Arkadaşlar evde kal sürecinde 1 aydır bilgisayar kitap arasında sürekli gittim geldim cumartesi sabah PC'deyken gozlerim sulanma ve yanmaya başladı kalktım PC'den gün boyu devam etti pazar günüde yanmaya devam etti pazartesi yasak bitince biraz yürüyüş yaptım iyi geldi cumartesiden itibaren PC'ye oturmadım oturduğum zaman 5 dakika olmadan yanma başlıyor bu durum telefon içinde geçerli.
Yanmada şöyle bisi hani bir yere dalıp giderinizde gözü kırpmazsın sonra gözde yanma başlar öyle bisi ama son iki gündür gözlerimde bir ağırlık sürekli kısma isteği hep yeni kalkmış gibi uyanmışım gibi gözler çok saçma bir durum aldı hastaneye gitmek istiyorum ama corona olayindan dolayı korkuyorum çünkü bağışıklığı zayıf biriyim bu tarz bir şey yasayan oldu mu hiç?
Yanmada şöyle bisi hani bir yere dalıp giderinizde gözü kırpmazsın sonra gözde yanma başlar öyle bisi ama son iki gündür gözlerimde bir ağırlık sürekli kısma isteği hep yeni kalkmış gibi uyanmışım gibi gözler çok saçma bir durum aldı hastaneye gitmek istiyorum ama corona olayindan dolayı korkuyorum çünkü bağışıklığı zayıf biriyim bu tarz bir şey yasayan oldu mu hiç?
Son düzenleyen: Moderatör: