Bilgisayar ve monitör önerisi

Kaii7

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Linkte ki bilgisayarı ve monitörü almayı düşünüyorum. Genel olarak Valorant oynayacağım. Monitör ve sistem ile ilgili bilginizi ve önerinizi rica ederim.
Bütçem ortalama monitör+kasa 30K-35K başka önerilere açığım.

Kasa:

Monitör:

Bu bütçeye başka öneriniz var mı sistem için? Bir de monitör için fikriniz nedir 240Hz olması önemli ancak 2K değil bu sorun olur mu?

20.000 TL bütçede bunu da tercih edebilirsiniz soğutmasıda var. EASTER-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

Sorun yaratmaz. O monitör güzeldir, asla üzmez. 2K monitör düşünmüyorsan ve sıklıkla Valorant oynuyorsan o bütçede başka monitör bakma.

Attığınız sistem DDR4 benim yukarıda attığım 35000 TL daha fazla ama DDR5 üstelik işlemcisi 7500F. Attığınız monitör VA panel. Bu bütçede VA panel tercih edilmez.

atmış olduğun sistemi aldım. Yanına da atmış olduğum monitörü alacağım ancak aldığım sistem 280hz monitör için uygun mudur ? Yani 280 FPS alabilir miyim ? Boş yere ekstra para vermeyeyim. Onun yerine 240hz monitör bakayım.

Monitör:https://www.hepsiburada.com/dell-g2...02id7sKzbrnbujmFcsMaAv4GEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…