Bilgisayar ve monitör seçimi

NVIDIA fanboylarında akıl arınmaz zaten, adam markaya tapıyor. O sorunlar eskidi kaldı, tekrar eden bir sorun yok diyorum. Hala sen öyle avut kendini diyorsun. Sana vereceğim cevaplara yazık. Daha 30 gönderisi olan, neyin ne olduğunu bilmeyen birini ciddiye almam. Kaç tane AMD, NVIDIA kart kullandım ben.

Vaaaay forumun gediklisiyiz demek bravo hocam. Siz millete AMD tavsiye etmeye devam edin ama watmann alınca üç eski drivera döndürmek yok. "Hacım ekran kartından kaynaklanmıyor kötü yazılım ya bi yan parçalara bak" diyeceksiniz

Vaaaay forumun gediklisiyiz demek bravo hocam. Siz millete AMD tavsiye etmeye devam edin ama WattMan alınca üç eski drivera döndürmek yok. "Hacım ekran kartından kaynaklanmıyor kötü yazılım ya bir yan parçalara bak" diyeceksiniz

Son yanıtım.1050 Ti, 3070 ve 6800 kullandım. Ne nedir? Ne değildir senden daha iyi biliyorum. WattMan konuları açan insanlar eskiye göre oldukça azaldı. Zaten yardımcı olup, çözüyoruz. NVIDIA kadar olmasa da AMD sürücü konusunda iyi ve kendini geliştirdi. Her neyse ben ne söylersem siz gene anlamayacaksınız. 🤪

Son yanıtım.1050 Ti, 3070 ve 6800 kullandım. Ne nedir? Ne değildir senden daha iyi biliyorum. WattMan konuları açan insanlar eskiye göre oldukça azaldı. Zaten yardımcı olup, çözüyoruz. NVIDIA kadar olmasa da AMD sürücü konusunda iyi ve kendini geliştirdi. Her neyse ben ne söylersem siz gene anlamayacaksınız. 🤪

"Eskiye göre oldukça azaldı" 😂😂😂 26K'ya sistem toplayıp üç eski drivera dönmek için forumda konu açtım

Hocam gülün gülün de NVIDIA'ya bütçe yetiyorken AMD alınmasını ben doğru bulmuyorum. AMD'nin WattMan'ı driverıyla uğraşılmaz hala bazı oyunlar problemli çıkıyor AMD'ye.

Ne WattMan'ı 6800'den bahsediyoruz RX 580'den değil. Tüm konuyu okudum Full NVIDIA'yı savunmuşsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı