Yusuf Akın Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Ücretli-ücretsiz canlı yayın yapma programları Twitch DLive vb. platformlar için bilgisayar ve telefon için.
Ücretli-ücretsiz canlı yayın yapma programları Twitch DLive vb. platformlar için bilgisayar ve telefon için.
Kebrigu Decapat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #2 Bilgisayar icin OBS guzel bence.
Yusuf Akın Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #3 Kebrigu dedi: Bilgisayar icin OBS guzel bence. Genişletmek için tıkla... Ücretli olarak peki Streamlabs dışında iyi canlı yayın programı var mıdır?
Kebrigu dedi: Bilgisayar icin OBS guzel bence. Genişletmek için tıkla... Ücretli olarak peki Streamlabs dışında iyi canlı yayın programı var mıdır?
Kebrigu Decapat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #4 Yusuf Akın dedi: Ücretli olarak peki Streamlabs dışında iyi canlı yayın programı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok açıkçası dostum. OBS kullandım sadece. Paralılara hiç girişmedim.
Yusuf Akın dedi: Ücretli olarak peki Streamlabs dışında iyi canlı yayın programı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok açıkçası dostum. OBS kullandım sadece. Paralılara hiç girişmedim.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 30 Ağustos 2023 #5 Customer Support help.twitch.tv
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 30 Ağustos 2023 #6 Yusuf Akın dedi: Ücretli olarak peki Streamlabs dışında iyi canlı yayın programı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Steam de Action Gameplay Recording and Streaming diye bir uygulama var. İndirim döneminde 15 TL 'ye falan düşüyor. Ama OBS varken değer mi bilemiyorum.
Yusuf Akın dedi: Ücretli olarak peki Streamlabs dışında iyi canlı yayın programı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Steam de Action Gameplay Recording and Streaming diye bir uygulama var. İndirim döneminde 15 TL 'ye falan düşüyor. Ama OBS varken değer mi bilemiyorum.