Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.961 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #11 Wi-Fi kismini cekip atar misin telefonda.
ArdaofRivia Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 27 Şubat 2024 #12 berke hindistan dedi: bilgisayarım laptop onda da wifiyle bağlanıyorum ve 300 alıyorum ama telefonda 20 alıyorum aynı wifi aynı odanın içinde Genişletmek için tıkla... Telefon eski olabilir veya Bağlanmada sorunu olabilir . Her şey tamam yine aynıysa ya modem değiştir ya da telefon.
berke hindistan dedi: bilgisayarım laptop onda da wifiyle bağlanıyorum ve 300 alıyorum ama telefonda 20 alıyorum aynı wifi aynı odanın içinde Genişletmek için tıkla... Telefon eski olabilir veya Bağlanmada sorunu olabilir . Her şey tamam yine aynıysa ya modem değiştir ya da telefon.
V victorisstt Femtopat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #13 berke hindistan dedi: Bilgisayarım laptop onda da Wi-Fi'yle bağlanıyorum ve 300 alıyorum ama telefonda 20 alıyorum aynı Wi-Fi aynı odanın içinde Genişletmek için tıkla... PC'ye kaploylamı bağlı
berke hindistan dedi: Bilgisayarım laptop onda da Wi-Fi'yle bağlanıyorum ve 300 alıyorum ama telefonda 20 alıyorum aynı Wi-Fi aynı odanın içinde Genişletmek için tıkla... PC'ye kaploylamı bağlı
B berke hindistan Megapat Katılım 19 Nisan 2016 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #14 Einstein dedi: Wi-Fi kismini cekip atar misin telefonda. Genişletmek için tıkla... Buyurun. ArdaofRivia dedi: Telefon eski olabilir veya bağlanmada sorunu olabilir. Her şey tamam yine aynıysa ya modem değiştir ya da telefon. Genişletmek için tıkla... Telefonum iPhone 14, evdeki diğer telefonlarda da aynı problem var maalesef. victorisstt dedi: PC'ye kaploylamı bağlı. Genişletmek için tıkla... Hayır Wi-Fi üzerinden. Dosya Ekleri IMG_0030.png 91,6 KB · Görüntüleme: 24
Einstein dedi: Wi-Fi kismini cekip atar misin telefonda. Genişletmek için tıkla... Buyurun. ArdaofRivia dedi: Telefon eski olabilir veya bağlanmada sorunu olabilir. Her şey tamam yine aynıysa ya modem değiştir ya da telefon. Genişletmek için tıkla... Telefonum iPhone 14, evdeki diğer telefonlarda da aynı problem var maalesef. victorisstt dedi: PC'ye kaploylamı bağlı. Genişletmek için tıkla... Hayır Wi-Fi üzerinden.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.961 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #15 Modeminiz 5 GHz desteklemediğinden böyle hızları vermesi normal ama 2.4GHz'de 40 falan olması lazım yine 5 GHz destekli modem ile deneme şansınız var mı?
Modeminiz 5 GHz desteklemediğinden böyle hızları vermesi normal ama 2.4GHz'de 40 falan olması lazım yine 5 GHz destekli modem ile deneme şansınız var mı?