Kerembzd19 Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 809 Çözümler 1 7 Ağustos 2022 #1 Saat 3 4 gibi bilgisayara alıcı gelecek düzgün biri olduğunu düşünüyorum oyun olmasını istedi bende format atmadım şu anda format atacak vakit yok güvenlik ve gizlilik için ne yapabilirim tüm hesaplardan çıkış yapsam yeterli olmaz mı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2022
Saat 3 4 gibi bilgisayara alıcı gelecek düzgün biri olduğunu düşünüyorum oyun olmasını istedi bende format atmadım şu anda format atacak vakit yok güvenlik ve gizlilik için ne yapabilirim tüm hesaplardan çıkış yapsam yeterli olmaz mı sizce?
Asmerrrr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.052 Çözümler 4 7 Ağustos 2022 #2 Başka bir disk aç oyun için. Oyunları oraya at. Kişisel bilgilerinin olduğu diske format at. Ve şuan 5 saat var. Yetişirsiniz diye düşünüyorum.
Başka bir disk aç oyun için. Oyunları oraya at. Kişisel bilgilerinin olduğu diske format at. Ve şuan 5 saat var. Yetişirsiniz diye düşünüyorum.
Kerembzd19 Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 809 Çözümler 1 7 Ağustos 2022 #3 Asmerrrr dedi: Başka bir disk aç oyun için. Oyunları oraya at. Kişisel bilgilerinin olduğu diske format at. Ve şu an 5 saat var. Yetişirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Direk bilgisayari sıfırlamak ayarlardan kısa sürüyormuş oda işe yarar mı?
Asmerrrr dedi: Başka bir disk aç oyun için. Oyunları oraya at. Kişisel bilgilerinin olduğu diske format at. Ve şu an 5 saat var. Yetişirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Direk bilgisayari sıfırlamak ayarlardan kısa sürüyormuş oda işe yarar mı?
Asmerrrr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.052 Çözümler 4 7 Ağustos 2022 #4 Ordan sıfırlama. Kerembzd19 dedi: Direk bilgisayari sıfırlamak ayarlardan kısa sürüyormuş oda işe yarar mı? Genişletmek için tıkla...
Ordan sıfırlama. Kerembzd19 dedi: Direk bilgisayari sıfırlamak ayarlardan kısa sürüyormuş oda işe yarar mı? Genişletmek için tıkla...
Kerembzd19 Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 809 Çözümler 1 7 Ağustos 2022 #5 Asmerrrr dedi: Oradan sıfırlama. Genişletmek için tıkla... Niye?