Bilgisayar veya yazılım mühendisliği okumak mantıklı mı?

MrFanta

Centipat
Daha fazla  
Sizce hala bilgisayar veya yazılım mühendisliği okumak mantıklı mı? Kafamda büyük soru işaretleri var çünkü yapay zeka çok fazla gelişmeye başladı ve artık yazdıkları kodlar da gelişmeye başladı bu durum mühendislerin geleceğini etkiler mi bilmiyorum. Duyduğuma göre büyük oyun şirketleri yazılımcılarının büyük kısımlarını işten çıkarıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama durum böyleyken sizin fikrinizi de almak isterim.

Sence öyle bir şey olabilir mi dostum, matbaa çıktı hattatlar işsiz kaldı muhabbetine döndü bu iş. 500 yıldır bir adım ilerleyememişiz. Okumak istiyorsan bu tarz bölümlere ilgiliysen pek tabii okuyabilirsin hiç şüphen olmasın. Tamamen fasafiso o yok yapay zeka geldi öğretmenler bitecek yok yazılımcı kalmayacak yok garson kalmayacak artık. Zırva

Her ne kadar yapay zeka gelişse de bir insanın yerini tutacağını düşünmüyorum. Eğer okumak isterseniz iyi bir üniversitede okumaya çalışabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…