M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 31 Mart 2021 #11 Forse dedi: Hop hocam? Windows Defender'a neden laf atıyorsunuz çoğu antivirüs'ü solladı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Forse dedi: Hop hocam? Windows Defender'a neden laf atıyorsunuz çoğu antivirüs'ü solladı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 31 Mart 2021 #12 Salih Çağlayan dedi: Kaspersky ve Malwarebytes ile hiç uğraşmak istemiyorum sıkıntı çıkarıyorlar sonra. Genişletmek için tıkla... Hocam ben her ikisini de kullandım ve sıkıntı çıkarmadı.
Salih Çağlayan dedi: Kaspersky ve Malwarebytes ile hiç uğraşmak istemiyorum sıkıntı çıkarıyorlar sonra. Genişletmek için tıkla... Hocam ben her ikisini de kullandım ve sıkıntı çıkarmadı.
Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 31 Mart 2021 #13 batuhan_n dedi: Ne sıkıntısı çıkarıyormuş? Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım. Kaspersky kullanıcısıyım hiçbir sıkıntı olmadı.
batuhan_n dedi: Ne sıkıntısı çıkarıyormuş? Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım. Kaspersky kullanıcısıyım hiçbir sıkıntı olmadı.
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 31 Mart 2021 #14 Tam tarama mı yaptın hızlı tarama mı? Avast'ı sil. Eğer normale dönmezse Kaspersky ile tarat.
Salih Çağlayan Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 96 Çözümler 1 31 Mart 2021 #15 156318 dedi: Tam tarama mı yaptın hızlı tarama mı? Avast'ı sil. Eğer normale dönmezse Kaspersky ile tarat. Genişletmek için tıkla... hızlı tarama ve çevrimdışı tarama yaptım. Malwarebytes yada Kaspersky hangisi daha iyi?
156318 dedi: Tam tarama mı yaptın hızlı tarama mı? Avast'ı sil. Eğer normale dönmezse Kaspersky ile tarat. Genişletmek için tıkla... hızlı tarama ve çevrimdışı tarama yaptım. Malwarebytes yada Kaspersky hangisi daha iyi?
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 31 Mart 2021 #16 Salih Çağlayan dedi: Hızlı tarama ve çevrimdışı tarama yaptım. Malwarebytes ya da Kaspersky hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Tarama için Malwarebytes.
Salih Çağlayan dedi: Hızlı tarama ve çevrimdışı tarama yaptım. Malwarebytes ya da Kaspersky hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Tarama için Malwarebytes.
Salih Çağlayan Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 96 Çözümler 1 31 Mart 2021 #17 Madss dedi: Tarama için Malwarebytes. Genişletmek için tıkla... Tamam. Teşekkür ederim.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 31 Mart 2021 #18 Salih Çağlayan dedi: Uzun hikaye. Onlardan başka çözüm yolu yok mu hiç? bilgisayarı temiz kullanıyorum sadece ders için. Genişletmek için tıkla... O zaman format atacaksın. Başka çözüm yok.
Salih Çağlayan dedi: Uzun hikaye. Onlardan başka çözüm yolu yok mu hiç? bilgisayarı temiz kullanıyorum sadece ders için. Genişletmek için tıkla... O zaman format atacaksın. Başka çözüm yok.
Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 31 Mart 2021 #19 Salih Çağlayan dedi: Tamam. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes anti malware yazılımı. Kaspersky antivirüs. Antivirüs indireni tavsiye ederim.
Salih Çağlayan dedi: Tamam. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes anti malware yazılımı. Kaspersky antivirüs. Antivirüs indireni tavsiye ederim.
Maxxi Picopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #20 dosyayı silin yeniden başlatın olmazsa ayarlardan format - Now Got to Ayarlar for FORMAT